«Mojo Beach Bar»...στην παραλία της Πέτρας Λέσβου… για ένα αξέχαστο καλοκαίρι (PICS)

Η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και το Mojo Beach Bar υποδέχεται καθημερινά εκατοντάδες κόσμου που αναζητά μια κοντινή παραλία να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα αλλά και να διασκεδάσει με υπέροχα party.

Με μοντέρνο και μινιμαλίστικο σχεδιασμό το Mojo Beach Bar θα προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία εξυπηρετώντας τόσο στον χώρο του εστιατορίου όσο και στον χώρο των λουόμενων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών!

Μικρογεύματα, εντυπωσιακά εδέσματα και λαχταριστά επιδόρπια από τη δημιουργική και ταλαντούχα ομάδα σεφ, και παράλληλα μπορείς να δροσιστείς επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, κρασιών και κοκτέιλς!


Χαλάρωσε πλάι στο κύμα, απόλαυσε τον ήλιο ξαπλωμένος στην χρυσή αμμουδιά και ζητήστε το κοκτέιλ σας στο  Mojo Beach Bar.

Η θάλασσα θα σε κρατήσει όλη τη μέρα, θα σε δροσίσει, θα σε χαλαρώσει, θα σου απαγορεύσει κάθε σκέψη αναχώρησης και θα σε παραδώσει στον απογευματινό ήλιο. Τώρα θυμήσου την πρώτη φορά που αντίκρισες το ηλιοβασίλεμα στην Πετρα.

Αν πήγες, έμεινες και το είδες. Αν δεν έφτασες ποτέ μέχρι την Πέτρα, μήπως πρέπει να αρχίσεις να ενημερώνεσαι καλύτερα; Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Η Σ Τ Ι Κ Ο. Μια και μόνο λέξη αρκεί. Εκεί που ο ήλιος κάθεται. Εσύ ξάπλωσε στην άμμο και απλά απόλαυσέ τον. Φωτογραφίες μη βγάλεις, έτσι για να πρέπει να επιστρέψεις. Κόλπο.

Ανοιχτό από νωρίς το πρωί το «Mojo» δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να συνδυάσει το μπάνιο του στα πεντακάθαρα νερά της Πέτρας, απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά και εξωτικά coctails.

Φυσικά η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες της παραλίας, αλλά κρατάει μέχρι τις... μικρές νυχτερινές ώρες με τη μουσική να ξεσηκώνει τους θαμώνες και τα απολαυστικά cocktails να δίνουν άλλο χρώμα στη διασκέδαση.

Mojo Beach Bar, στην Πέτρα Λέσβου!

Ο παράδεισος του καλοκαιριού, αξίζει να το επισκεφτείς!!!





INFO


Επικοινωνία:

E- MAIL: mojobeachbar@gmail.com

Διεύθυνση: Επαρ.Οδ. Πέτρας-Σκαλοχώριου- (Δίπλα στο γήπεδο της Πέτρας)



Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης του MOJO είναι το LesvosPost.com