Επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο και με μεγάλες εκπλήξεις το ARENA Beach Bar στα Βατερά..(vids) #15/06


Το ARENA -Vatera Beach Bar επιστρέφει και φέτος πλήρως ανακαινισμένο στα Βατερα.


Στην παραλία Βατερων, εδράζονται οι εγκαταστάσεις του  ARENA -Vatera Beach Bar που εδώ και χρόνια αποτελεί τον πιο hot προορισμό της Λέσβου!

Το αγαπημένο ARENA καλωσορίζει τους φίλους του και σηκώνει το λάβαρο της καλοκαιρινής επανάστασης!

Πρόκειται για έναν πόλο έλξης χιλιάδων ανθρώπων που κάθε χρόνο δίνει ζωή στις γύρω επιχειρήσεις και καθιστά τα Βατερα το επίκεντρο της καλοκαιρινής διασκέδασης.

Γνωστό για το απαράμιλλο επίπεδο φιλοξενίας και τις ποικίλες επιλογές του για φαγητό, το ARENA προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.


Οι καταξιωμένοι σεφ, με τις ιδιαίτερες γαστρονομικές δημιουργίες τους διεγείρουν τις αισθήσεις και υπόσχονται ξεχωριστά και ιδιαίτερα γευστικά ταξίδια.

Το ARENA -Vatera Beach Bar επιστρέφει το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 πλήρες ανακαινισμένο και με πολλές εκπλήξεις….



Το ARENA -Vatera Beach Bar-είναι ένα οργανωμένο Beach bar με ξαπλώστρες, ομπρέλες, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα πίνοντας καφέ, χυμό, αναψυκτικά ή δροσιστικά coctails και φυσικά εξαιρετικά ελαφριά σνακ!


Και φέτος το καλοκαίρι ο προορισμός για ξεφάντωμα όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από το πρωί μέχρι και το βράδυ, είναι ένας: το κέντρο διασκέδασης «Αrena beach-bar» στα Βατερά.

Οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, είναι αμέτρητες και σε αυτές προστίθενται και άλλες τεράστιων διαστάσεων φέτος, ενώ δε λείπουν και τα πάρτυ-έκπληξη.

Εκτός όμως από τα πάρτυ-έκπληξη, γίνονται και daylight parties, καρπούζι πάρτυ, dance show και άλλες εκδηλώσεις, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Κάποιες ημέρες μουσικοί παίζουν για τους επισκέπτες, ενώ κάποιες άλλες τη διασκέδαση αναλαμβάνουν οι DJs.



Δε λείπουν, όμως, οι ελληνικές βραδιές με διάσημους Djs να παίζουν γνωστά και αγαπημένα σε όλους τραγούδια.

To «Αrena beach-bar» είναι ένα μαγαζί που μπορεί να επισκεφτεί κανείς από όταν θα ανατείλει ο ήλιος, να καθίσει στις άνετες ξαπλώστρες, εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα, να πιει τον καφέ του ή το χυμό του, να φάει κάποιο σνακ ή από το snack bar, ό,τι τραβά η όρεξή του με πολύ χαμηλές τιμές.

Ακόμη μπορούν να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και να παίξουν στο θαλάσσιο πάρκο. Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι το «Αrena beach-bar» υποδέχεται τους μικρούς του φίλους στο ειδικά διαμορφωμένο καινούργιο θαλάσσιο πάρκο. Χαρά, γέλια, παιχνίδι μέσα στη θάλασσα και πάντα με ασφάλεια και προσοχή υπό τη συνεχή επίβλεψη του ναυαγοσώστη.

Ο μοναδικός αυτός χώρος διατίθεται και για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις.


More Info - Κρατήσεις:

Στην παραλία Βατερων

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034

Official facebook ARENA:  ARENA -Vatera Beach Bar



Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2019»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos



Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com