Μοναδική βραδιά στον Οινοφόρο με Νίκο Μακρόπουλο να......περνάω καλά (BINTEO)


Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ετοιμάζεται να ανέβει στην καλοκαιρινή πίστα του Κτήμα Οινοφόρος "Συναυλιακός χώρος" 

Ο  Νίκος Μακρόπουλος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις..

Αισίως έκλεισε τα 20 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, χαρίζοντας μας πάρα πολλά σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια.


Ο τραγουδιστής θα έχει στις αποσκευές του τις νέες του επιτυχίες όπως το "Παράδεισέ μου" και "Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα" που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού και με αυτά, αλλά και με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θα καταφέρει να μας χαρίσει μια μοναδική εμφάνιση.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ο αγαπημένος τραγουδιστής με την αυθεντική λαϊκή φωνή του έρχεται να μας ξεσηκώσει και να προκαλέσει έναν πραγματικό πανικό στην Μυτιλήνη το Σάββατο  29 Ιουνίου στην καλοκαιρινή πίστα του Κτήμα Οινοφόρος "Συναυλιακός χώρος" !!!!!

Από το Σάββατο το πρωί στην Μυτιλήνη…

Ο Νίκος Μακρόπουλος που έχει δεσμούς με την Λέσβο καθώς υπηρέτησε την πατρίδα στο νησί μας, ενώ η πρώην γυναίκα του έχει καταγωγή από τον Μεσότοπο, θα βρίσκεται στην Μυτιλήνη από το πρωί του Σαββάτου όπου θα συναντήσει παλιούς γνώριμους ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος σε συνέντευξη του στο τοπικό ραδιόφωνο του «Ν» στους 99 στα fm «Δυστυχώς δεν θα έχω χρόνο για να κάτσω μια μέρα παραπάνω. Θα ήθελα να μείνω τουλάχιστον μία ημέρα ακόμα για να προσκυνήσω τον Ταξιάρχη, είναι ο άγγελος- βοηθός μου»,.



Ο Νίκος Μακρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην γειτονιά του Αγίου Φανουρίου. Ο ίδιος θυμάται τον εαυτό του παιδί να παίζει με τους φίλους του ξέγνοιαστος και ευτυχισμένος.

Το 1994 ξεκίνησε να τραγουδάει σε μπουζούκια στην Καλαμάτα. Επίσης τραγούδησε και στο κέντρο "Ίμερος" στην Νέα Κηφισιά και στο "Σκορπιός" στην Θεσσαλονίκη. Σπουδαία συνεργασία στην καριέρα του ήταν εκείνη με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Άντζυ Σαμίου. Έπειτα τραγούδησε στο κέντρο "Νεράιδα" και στο κέντρο "Αστέρια" με την Άννα Βίσση στην Αθήνα.

Τότε κυκλοφόρησε και το πρώτο του CD που το υπέγραψαν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Εύη Δρούτσα.

Το δεύτερο του CD κυκλοφόρησε το 2000. Το 2005 ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές του και οι δισκογραφικές του δουλειές συνεχίστηκαν με γνωστούς δημιουργούς όπως Καπίρη, Θεωδώρου, Γιατρά, Χρυσοβέργη.



Νίκος Μακρόπουλος Live στο Κτήμα Οινοφόρος | Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στο Κτήμα Οινοφόρος υποδέχονται έναν μεγάλο καλλιτέχνη τον Νίκο Μακρόπουλο!!!

στις 11:30 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ερμού 4(αρχή αγοράς)

Κάτι ψήνεται

Μουσικο καφενείο

Τηγανακια Grill House

Καλλονή: Κρεοπωλείο Σελάχας

Πλωμάρι: Καφε Remvi

Τηλ κρατήσεων 22510-44738,6974197399,6949544276

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com