Foxbet: Η Αργεντινή στα χέρια του!


Το ντεφορμάρισμα της στήλης συνεχίστηκε με την τελευταία πρόταση της σεζόν για το χόκεϊ, όπου οι Μπλουζ διέψευσαν την ανάλυση και πήραν την κούπα μέσα στη Βοστώνη…

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αργεντινή – Κολομβία: Β’ Όμιλος του Copa America της Βραζιλίας, λογικά το παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του. Αργεντινή εναντίον Κολομβίας, με Παραγουάη και Κατάρ να πλαισιώνουν το γκρουπ. Στο Σαλβαδόρ της Μπαΐα το ματς, στην πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση της «αλμπισελέστε» σε μεγάλη διοργάνωση μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η Αργεντινή διψά για ένα τρόπαιο έπειτα από δεκαετίες. Τελευταίο Copa America το 1993, πιο πρόσφατο Παγκόσμιο το 1986… Ο Λιονέλ Μέσι διψά, επίσης, για να κάνει τη διαφορά που πετυχαίνει με την Μπαρτσελόνα και με την Εθνική της χώρας του. Ο Λιονέλ Σκαλόνι, μετά από μικρή θητεία σε συμπληρωματικούς προπονητικούς ρόλους, αναλαμβάνει ένα μεγάλο καράβι στα 41 του χρόνια.

Για την ενδεκάδα των Αργεντινών, ως προς το ποιοι θα αρχίσουν εμπρός, φαίνονται συγκεκριμένα σενάρια ως επικρατέστερα. Ή θα αγωνιστούν Αγουέρο, Ντι Μαρία, Μέσι μαζί σε 4-3-3 ή ο Αγουέρο θα είναι ο μοναδικός πυλώνας σε 4-2-3-1 με τους Περέιρα, Μέσι, Λο Σέλσο support. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι σε καλή κατάσταση, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι πιέζει για θέση βασικού, όμως θα είναι ρισκαδόρικο να μην αρχίσει ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Εστεμπάν Ανδράδα (τερματοφύλακας, 1 συμμ.) χτύπησε και ο Φράνκο Αρμάνι (5 συμμ., Ρίβερ Πλέιτ) αναμένεται να πάρει τη θέση του. Πολύ ενδιαφέρον το ρόστερ της Αργεντινής, που «παντρεύει» εμπειρία (Οταμέντι, Μέσι, Αγουέρο, Ντι Μαρία) με νιάτα και όρεξη (Λο Σέλσο, Ντε Πάουλ, Ροντρίγκες, Παρέδες).

H Kολομβία του Κάρλος Κεϊρός διαθέτει πολύ έμπειρο και ποιοτικό υλικό, κορμό παικτών που παίζει χρόνια μαζί και παλεύει να μπει στο κορυφαίο επίπεδο Εθνικών ομάδων. Δεν έχει τρόπαιο να επιδείξει, πλην του Copa America του 2001 που διοργάνωσε! Ο χρήσιμος μέσος Κιντέρο (22 συμμ., 3 γκολ) απουσιάζει μακρόχρονα, Χάμες, Μουριέλ και Φαλκάο θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος των επιθετικών ενεργειών των «καφετέρος». Η προσδοκία είναι μία μεγάλη διοργάνωση, σε εθνικό επίπεδο, για τον Μέσι. Τον παίκτη που δεν έχει η Κολομβία, ο οποίος στην καλή του ημέρα δύναται να κάνει τη διαφορά. Παραγωγικός Μέσι σημαίνει ασυναγώνιστη Αργεντινή. Η διοργάνωση είναι ευκαιρία για αμφότερες να διακριθούν. Με όλη την επιφύλαξη που πάντα απορρέει σε ματς πρεμιέρας, θα πονταριστεί η Αργεντινή λόγω περισσότερων μονάδων πρώτης γραμμής. Σαφέστατα ικανοποιεί και η απόδοση του «άσου», ενώ δευτερευόντως θα ληφθεί υπόψη η αρνητική παράδοση της Κολομβίας που έχει να σκοράρει 8 χρόνια απέναντι στην «αλμπισελέστε» σε φιλικά και επίσημα (από την ήττα της, με 2-1, τον Νοέμβριο του 2011 στην Μπαρανκίγια).

Βρες στο foxbet.gr περισσότερα προγνωστικά