ΑΙΓΕΙΡΙΑ 2019: Πλήθος κόσμου και… γλέντι μέχρι το πρωί για καλό σκοπό στην Σκάλα Μυστεγνών (VIDS, PICS)


Το αδιαχώρητο επικράτησε για πρώτη φορά στα ΑΙΓΕΙΡΙΑ 2019 στην Σκάλα Μυστεγνών, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019.

Πάνω από 1500 άνθρωποι έδωσαν το παρών την Τρίτη το βράδυ στην Σκάλα Μυστεγνών για τα ΑΙΓΕΙΡΙΑ 2018 που οργάνωσε η Κιβωτός του Γένους.

Ο κόσμος «πλημμύρισε» μέσα και έξω το πολιτιστικό κέντρο και το κέφι «χτύπησε κόκκινο».



Οι διοργανωτές καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και αμέσως μετά, χορευτικά τμήματα, άνοιξαν την εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς.


Στη συνέχεια, η ορχήστρα με τους Βασίλη Τερλέγκα, Βάσω Χατζή, Γιάννη Αναπα, Σταύρο Φωτιάδη και Κώστα Αντωνίου έδωσε το έναυσμα για αστείρευτο κέφι και χορό μέχρι το πρωί.

Ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες που παραβρέθηκαν διασκέδασαν από τη ζωντανή μουσική και το πλούσιο μουσικοχορευτικό θέαμα 



Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πάνω από 1500 άτομα, διασκέδασαν στο πανηγύρι, σύμφωνα με τους διοργανωτές.



Το πανηγύρι που αναμένεται να είναι ο καλοκαιρινός θεσμός για το χωριό, γνώρισε μεγάλη επιτυχία καθώς ο τεράστιος χώρος του πολιτιστικού κέντρου γέμισε ασφυκτικά απ' άκρη σ' άκρη ενώ η "πίστα" δεν έμεινε  άδεια, από τον κόσμο που χόρευε έως τα ξημερώματα Τετάρτης….



Χορηγός επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.


Κατά την διάρκεια των μουσικών εκδηλώσεων παρουσιάστηκε το όραμα του συλλόγου Κιβωτού του Γένους που είναι η κατασκευή σύντομα στην Σκάλα Μυστεγνών ενός ΛΕΣΒΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ με όλη την ιστορία της Λέσβου σε χωράφι 2στρ , μάλιστα κατά την διάρκεια της παρουσίασης για πρώτη φορά ο κόσμος είδε και την μακέτα μένοντας εντυπωσιασμένος.


Γι αυτό τα έσοδα από τα ΑΙΓΕΙΡΙΑ αλλά και άλλων εκδηλώσεων που θα ακολουθησουν θα πάνε γι αυτόν τον σκοπό

Μέσα στο ΛΕΣΒΙΟ ΠΑΡΚΟ θα υπάρχει και εξωκλήσι του ΑΓΙΟΥ Λουκά ΤΟΥ ιατρού.


Τα ΑΙΓΕΙΡΙΑ αναμένεται να αποτελέσουν- θεσμό για την Σκάλα Μυστεγνών και μετά από την συνολική προσπάθεια και τον εθελοντισμό των κατοίκων του χωριού να καταξιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια του νησιού!


Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κιβωτό του Γένους , τα μέλη του οποίου δούλεψαν πυρετωδώς για πολλές μέρες προκειμένου να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.


Τα λόγια είναι περιττά…

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η LesvosPostWEB TV η όποια ήταν και χορηγός επικοινωνίας στα ΑΙΓΕΙΡΙΑ 2019.





Δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό φωτογραφικό άλμπουμ από το διήμερο των εκδηλώσεων