Foxbet: Ξεκίνημα εβδομάδας με έδρα και γκολ!


Τα προκριματικά του Euro 2020 μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο κουπόνι της Δευτέρας. Ευκαιρίες υπάρχουν στα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων και θα πάμε με ένα ποντάρισμα στα σημεία και ένα ακόμα στα γκολ.

Σκόπια – Αυστρία

Έρχονται από την πρώτη τους ήττα στην διοργάνωση τα Σκόπια. Ηττήθηκαν 1-0 εντός έδρας από την Πολωνία, παρά την καλή τους εμφάνιση. Βέβαια, έχουν προηγηθεί το 2-1 επί της Λετονίας και από το 1-1 εκτός έδρας με τη Σλοβενία. Πράγμα που σημαίνει πως εφόσον κερδίσουν σήμερα, παραμένουν «ζωντανοί» για τη 2η θέση του ομίλου. Την ίδια ώρα, η Αυστρία τα χρειάστηκε κόντρα στους Σλοβένους, επιβλήθηκε ωστόσο δίκαια με σκορ 1-0. Τεράστιας σημασίας το συγκεκριμένο τρίποντο, αφού ήταν το πρώτο τους στον όμιλο. Αυτονόητο λοιπόν πως αν κερδίσει απόψε, ξανά μπαίνει δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης. Σε κάθε περίπτωση, οι γηπεδούχοι έχουν το αβαντάζ της δυνατής τους έδρας. Έχουν μεν ψυχολογία οι Αυστριακοί, η αξία ωστόσο υπάρχει αριστερά. Πάμε με τον 1DNB.

Πολωνία – Ισραήλ

Συνεχίζει να πηγαίνει... φορτσάτη η Πολωνία. Παραμένει πρώτη και καλύτερη στον όμιλο, μετά το 1-0 επί των Σκοπίων, σε ένα ματς που βάσει εικόνας θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή. Αν καταφέρει και απόψε να πάρει τη το τρίποντο, τότε βάζει πάρα πολύ γερές βάσεις για την πρωτιά στον όμιλο. Από την άλλη, το Ισραήλ βρίσκεται και αυτό σε πολύ καλό φεγγάρι. Έρχεται από το 3-0 επί της Λετονίας μέσα στη Ρίγα και παραμένει στο -2 από την κορυφή. Παίζει και για την ισοπαλία και δείχνει ικανό να κάνει τη ζημία. Σε κάθε περίπτωση, το αμφίσκορο -αν λάβουμε υπόψη τη φόρμα των δύο ομάδων- μοιάζει πιθανό και θα μπει στο κουπόνι μας.

Μάθε τα πάντα για τη bwin στο Foxbet.gr