Τα συγχαρητήρια του προέδρου της Δ.Κ Μυτιλήνης Πάρη Καραϊσκάκη στου νεοκλεγέντες


Επιστολές συγχαρητηρίων για την εκλογή τους στα αυτοδιοικητικα αξιώματα

Στον νέο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρη Κώστα

 Αξιότιμε Περιφερειάρχη, Θέλω να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στη θέση του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία και δύναμη για να επιτελέσετε το δύσκολο έργο που σας εμπιστεύθηκαν οι κάτοικοι των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Με τη βεβαιότητα ότι θα προάγετε τα συμφέροντα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και με την πίστη ότι θα αποκαταστήσετε τις μέχρι σήμερα αδικίες, εύχομαι μια παραγωγική και επιτυχημένη θητεία που θα βασίζεται πάντα για το καλό των νησιών και των κατοίκων αυτών. Συγχαρητήρια και τους περιφερειακούς συμβούλους σας και καλή επιτυχία στο έργο τους. Με εκτίμηση

-Ο- Πρόεδρος Δ/Κ Μυτιλήνης
Καραϊσκάκης Παρασκευάς

Στον νέο Δήμαρχο Δήμου Μυτιλήνης κ. Κύτελη Στρατή

Αξιότιμε Δήμαρχε, Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας ως Δήμαρχος του Δήμου Μυτιλήνης. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που έχετε για την επόμενη τετραετία. Με τη βεβαιότητα ότι θα προάγετε τα συμφέροντα του Δήμου Δ. Μυτιλήνης και με την πίστη ότι θα αποκαταστήσετε τις μέχρι σήμερα αδικίες, εύχομαι μια παραγωγική, επιτυχημένη θητεία που γνώμονα θα έχει την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας και των συμπολιτών μας. Συγχαρητήρια στους δημοτικούς συμβούλους σας και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Με εκτίμηση –
Ο- Πρόεδρος Δ/Κ Μυτιλήνης
Καραϊσκάκης Παρασκευάς

Στον νέο Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Βέρρο Ταξιάρχη

Αξιότιμε Δήμαρχε, Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας ως Δήμαρχος του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία δύναμη στο δύσκολο έργο που έχετε μπροστά σας. Με τη βεβαιότητα ότι θα προάγετε τα συμφέροντα του Δήμου Δ. Λέσβου, εύχομαι μια παραγωγική, επιτυχημένη θητεία για καλό του νησιού και των συμπολιτών. Συγχαρητήρια στους δημοτικούς συμβούλους σας και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Με εκτίμηση –
Ο- Πρόεδρος Δ/Κ Μυτιλήνης
Καραϊσκάκης Παρασκευάς