Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λέσβο, λόγω της διεξαγωγής Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας


ενόψει διεξαγωγής Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας

Ανακοινώνεται ότι, ενόψει διεξαγωγής Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας, που θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές Μόλυβος, Πέτρα, Στύψη, Βαφειός και Λαφιώνας στη Λέσβο, κατά το χρονικό διάστημα από 04 έως 09-06-2019, πρόκειται να ληφθούν από αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, τα απαιτούμενα μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας και του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, θα συμμετάσχουν σαράντα (40) αθλητές διεθνούς εμβέλειας από δώδεκα (12) διαφορετικές χώρες.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου ζητά τη συνεργασία και την κατανόηση όλων, για δυσκολίες ή προβλήματα που ενδεχομένως θα προκύψουν και ενημερώνει τους πολίτες, ότι το προσωπικό και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, με εμφανή παρουσία στο οδικό δίκτυο, αλλά και κατά μήκος των δρομολογίων κίνησης των αθλητών.

Αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν κατά τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, σημειώνεται ότι θα έχουν ολιγόχρονη διάρκεια.