«Ιδέες επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και βιώσιμης ανάπτυξης» στο Λόφο του Πανεπιστημίου Αιγαίου


Για δεύτερη χρονιά μια καινοτόμος, πιλοτική δράση υποστήριξης της επιχειρηματικότητας των νέων θα πραγματοποιηθεί στο Λόφο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Αμφιθέατρο Γεωγραφίας, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα με τη σύμπραξη της ΕΤΑΛ, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Επιμελητηρίου Λέσβου

Με την πεποίθηση ότι η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να συνδεθεί με την ζώσα πραγματικότητα, την κοινωνία και την οικονομία, σας προσκαλούμε στην . εκδήλωση παρουσίασης ιδεών "Πράσινης - Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας" των Φοιτητών/τριών μας, Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, και ώρα 18:30 Λόφος Πανεπιστημίου, Αμφιθέατρο Γεωγραφίας

Το καινοτόμο μάθημα «Επιχειρηματικότητα» του Τμήματος Περιβάλλοντος προβλέπει την δοκιμασία υποστήριξης των φοιτητικών ιδεών επιχειρηματικότητας ενώπιον κριτών. Στο πλαίσιο της υποστήριξης του εγχειρήματος από το Επιμελητηρίου Λέσβου και την ΕΤΑΛ Α.Ε. προσκαλούμε φέτος επιχειρηματίες να συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Ομάδες φοιτητών/τριών θα παρουσιάσουν την ιδέα τους σε επιτροπή κριτών με σκοπό σε περιορισμένο χρόνο ("elevator pitch") να πείσουν το κοινό τους για την εφικτότητα, την καινοτομία και την περιβαλλοντική προσέγγιση τους στην επιχειρηματικότητα. Η παρουσία σας σε διάφορους τομείς και κλάδους της τοπικής επιχειρηματικότητας, οι ερωτήσεις σας και οι παρεμβάσεις σας στη συζήτηση που θα ακολουθήσει έχουν ιδιαίτερη σημασία για την νεανική επιχειρηματικότητα.

Με την ευκαιρία θα διερευνηθεί η πρόθεσή σας για ενεργό συμμετοχή στην ανάπτυξη φοιτητικών ιδεών στο μέλλον. Το Επιμελητήριο Λέσβου αθλοθετεί για τις 3 ιδέες που προσεγγίζουν το αντικείμενο της παρουσίασης με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο, Χρηματικό Βραβείο που θα απονεμηθεί σε μικρή τελετή με την ολοκλήρωση της συζήτησης. Θα ήταν τιμή μας η παρουσία σας στην εκδήλωση.