Με σύνθημα «Στάσου πλάι μου» η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στην Μυτιλήνη


Με έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και με σύνθημα "Στάσου πλάι μου", το ΚΕΘΕΑ απευθύνει κάλεσμα ενημέρωσης και διαλόγου για το θέμα της εξάρτησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου, σε ανοικτές εκδηλώσεις που διοργανώνει σε όλη τη χώρα.

Το πρόβλημα της εξάρτησης από ουσίες απασχολεί χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα. Η εξάρτηση ωθεί τους ανθρώπους στο περιθώριο και την απόγνωση και τους αποξενώνει. Οι εξαρτημένοι χρειάζονται υποστήριξη μέσα στην κοινωνία, μακριά από πολιτικές απομόνωσης, γκετοποίησης και καταστολής.

Το σύνθημα "Στάσου πλάι μου", μας ξαναθυμίζει τη σημασία των ανθρωπίνων σχέσεων στην απεξάρτηση

Η καμπάνια του ΚΕΘΕΑ με σύνθημα "Στάσου πλάι μου" εστιάζει στη σημασία που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και τα δίκτυα κοινωνικής υποστήριξης ως προστατευτικοί παράγοντες απέναντι στην εξάρτηση και ως καταλύτες για τη θεραπεία και την επανένταξη.

Τα μέλη και οι εργαζόμενοι των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ, οι σύλλογοι οικογένειας και οι εθελοντές του δίνουν το «παρών» με δράσεις ενημέρωσης, τέχνης, αθλητισμού και επιστημονικού διαλόγου σε διαφορετικές πόλεις.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

ΛΕΣΒΟΣ

ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ – 26/6

Πλατεία Σαπφούς, 20:30-23:30: Θεατρικό δρώμενο και μουσική εκδήλωση

Σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Μυτιλήνης