ΟΝΝΕΔ Λέσβου «Η Ν.Δ είναι μία, είναι ενιαία και θα είναι αυτοδύναμη στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές»


Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Λέσβου για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

Δυο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, η ΝΔ τηρώντας τις βασικές κατευθύνσεις του σχεδίου που έθεσε στο 12ο Συνέδριο, παρουσίασε ένα ρεαλιστικό, πολυεπίπεδο και κοστολογημένο πρόγραμμα, στοχεύοντας στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική αλλαγή της χώρας. Παράλληλα συνδυάζοντας την εμπειρία με την ανανέωση, δημιούργησε ψηφοδέλτια «νίκης», και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας για την θέση των νέων στο πολιτικό γίγνεσθαι.
Στις 7 Ιουλίου καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον μας, ζητώντας σταθερότητα σε θεσμούς και αξίες, διασφάλιση των εθνικών θεμάτων και παράλληλα προοπτικές και ευκαιρίες για την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία μιας αυτοδύναμης Ελλάδας.

Σε αυτή την εκλογική μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ως ΟΝΝΕΔ Λέσβου κάνουμε το πρώτο βήμα και καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες, αλλά και όλους τους πολίτες του δημοκρατικού τόξου να αγωνιστούν μαζί μας, για να μπορέσουν τόσο τα νησιά μας όσο και ολόκληρη η χώρα να αλλάξουν σελίδα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους «καλοθελητές» που εμφανίστηκαν μετά το πέρας των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών εκλογών, ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι μία, είναι ενιαία και θα είναι αυτοδύναμη στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, με εγγυητή της ενότητας για όλους τους Έλληνες, τον Πρόεδρο της ΝΔ και επόμενο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.