Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου ο Δημήτρης Γόμος


Συνεχίζει τις επαφές  του με υπηρεσίες ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής Ν. Λέσβου με την Ν.Δ

Χθες Πέμπτη 27 Ιουνίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ροδόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου, με σκοπό να ενημερωθούμε εγώ και οι συνεργάτες μου, για τα προβλήματα των αστυνομικών υπαλλήλων και γενικότερα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών.

Τα περισσότερα από όσα ακούστηκαν μας ήταν ήδη γνωστά και κυρίως είχαν να κάνουν με τα σοβαρά προβλήματα που οι αστυνομικοί καλούνται να επιλύσουν καθημερινά, διαχειριζόμενοι το μεταναστευτικό και τις παραμέτρους του. Εκεί τονίστηκε ότι η αντοχή των αστυνομικών και των αρμόδιων υπηρεσιών έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όριά της και χρειάζεται επειγόντως λύση.
Οι υπηρεσίες της Αστυνομίας μας χρειάζονται πλέον σύγχρονα οχήματα, εξοπλισμό και υποδομές για να μπορούν να κάνουν σωστά το καθήκον τους.

Η παραβατικότητα έχει αυξηθεί από τότε που άλλαξαν οι διατάξεις του Ποινικού Κώδικα με ότι συνεπάγεται αυτό. Η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών έχει ανάγκη από ενίσχυση.

Αυτά τα μεγάλα προβλήματα και άλλα σχετικά θέματα συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης μας στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Εμείς ευχαριστήσαμε τους αστυνομικούς υπαλλήλους για τον άνισο αγώνα που δίνουν καθημερινά τα τελευταία χρόνια, για τη δική μας προστασία και ασφάλεια. Κλείσαμε δε τη συζήτηση αναφέροντας ότι όταν η Νέα Δημοκρατία θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, όλοι οι πολίτες θα νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια στα σπίτια τους, στη γειτονιά τους, στις δουλειές τους, αλλά και σε όποια άλλη δραστηριότητα επιδίδονται καθημερινά!!