Την Τετάρτη η έναρξη του πρώτου Θερινού Σχολείου «Συμβουλευτική Εκπαίδευση και Ετερότητα» στο Πλωμάρι.


Τα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη του πρώτου Θερινού Σχολείου με τίτλο «Συμβουλευτική Εκπαίδευση και Ετερότητα» στο Πλωμάρι.

Η διάρκεια του είναι από 19 έως 26 Ιουνίου 2019. Τις εργασίες του Θερινού Σχολείου θα παρακολουθήσουν 40 επιστήμονες από όλη την Ελλάδα και θα διδάξουν 30 καθηγητές και επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Την ημέρα της έναρξης (19/06/2019) θα απευθύνουν χαιρετισμούς η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Δρ. Μαρία Παπαδανιήλ, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου κα Κατερίνα Στρατάκη - Συβρή, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του τμήματος Κοινωνιολογίας Καθηγητής Δρ. Παναγιώτης Γρηγορίου, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος των προγραμμάτων Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας Δρ. Ευστράτιος Παπάνης και οι τοπικές αρχές της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου. Το Θερινό Σχολείο παρέχει ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες (ECTS) και πρωτοπορεί περιλαμβάνοντας βιωματικές βραδινές ασκήσεις στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου.


Ο επιστημονικά υπεύθυνος και τα στελέχη των προγραμμάτων ευχαριστούν τη δημοτική ενότητα Πλωμαρίου για την παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου Πλωμαρίου.

Πληροφορίες για το Θερινό Σχολείο (https://summer-schools.aegean.gr/el/Counsel2019) και για τα υπόλοιπα καινοτόμα προγράμματα, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ (http://bit.ly/30TLGxD). Το πρόγραμμα των μαθημάτων του θερινού σχολείου μπορείτε να δείτε εδώ (http://bit.ly/2X3hT6w)

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην εναρκτήρια συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλωμαρίου στις 19/06/2019 και ώρα 16.00.