Στην Λήμνο η υποψήφια Βουλευτής Ν. Λέσβου με το Κίνημα Αλλαγής, Βάσω Χοχλάκα


Στη Λήμνο περιοδεύει από την Κυριακή η υποψήφια Βουλευτής Ν. Λέσβου με το Κίνημα Αλλαγής, Βάσω Χοχλάκα

Στη Λήμνο περιοδεύει από την Κυριακή η υποψήφια Βουλευτής Ν. Λέσβου με το Κίνημα Αλλαγής, Βάσω Χοχλάκα, πραγματοποιώντας  συναντήσεις με πολίτες και φορείς για τα σημαντικά ζητήματα και τις καθημερινές ανάγκες του νησιού.


Χθες το πρωί, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λήμνου στη Μύρινα, ξεναγήθηκε σε όλες τις πτέρυγες, συζητώντας με το ιατρικό, νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό. Στη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με την κ. Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα- μέλος του Συνδικαλιστικού Σωματείου των Ιατρών Νοσοκομείου Λήμνου και τον κ.  Κουμελά Δημήτριο-  Συντονιστή Διευθυντή της Παιδιατρικής.  Με τον κ.Θανάση Σουσαλή -Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας, την κ.Ευτέρπη Καζόλη- .   Διευθύντρια της Νοσηλευτικής, καθώς και με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κι εκτελών χρέη Διοικητή κ. Ελ Αντχαμ Μάχερ.


Η υποψήφια Βουλευτής Ν. Λέσβου με το Κίνημα Αλλαγής, Βάσω Χοχλάκα, δήλωσε σχετικά: "Είχα σήμερα τη χαρά να επισκεφθώ το Νοσοκομείο Λήμνου. Ενημερώθηκα για τις συνθήκες κατω από τις οποίες είναι αναγκασμένοι να εργάζονται οι άνθρωποι του, βλέποντας από κοντά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Βασικό ζήτημα που απασχολεί άπαντες στο νησί, είναι η ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να εξυπηρετούνται αξιοπρεπώς, στον τόπο τους, δίχως επιπρόσθετη ταλαιπωρία μετακίνησης στα μεγάλα αστικά κέντρα για τη νοσηλεία τους.  Είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι λύσεις υπάρχουν. Η θεσμοθέτηση κινήτρων που θα  προσελκύσουν και θα διατηρήσουν τους  γιατρούς στις απομακρυσμένες περιοχές του Νομού μας είναι όχι απλώς μια ακόμα πρόταση, αλλά μονόδρομος και αυτοσκοπός"