ΜΠΛΟΚΟ στο λιμάνι Μυτιλήνης σε πάνω από 15 κιλά κάνναβης από στελέχη του Κ.Λ Μυτιλήνης- Σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού


Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή 15.711,80 γραμμαρίων κάνναβης στη Μυτιλήνη

Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 32χρονος συλληφθείς, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Μυτιλήνης, βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ αυτού, δεκαπέντε (15) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες, περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους δεκαπέντε κιλών, επτακοσίων έντεκα γραμμαρίων και ογδόντα εκατοστών του γραμμαρίου (15.711,80 gr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των επτακοσίων (700€) ευρώ, ένα (01) κινητό τηλέφωνο καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Συνέχεια ενημέρωσης

Αναφορικά με τη σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού, πρωινές ώρες σήμερα στο λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για κατοχή 15.711,80 γραμμαρίων κάνναβης, γνωστοποιείται ότι μετά από νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην περιοχή του Ζωγράφου Αττικής από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους πενήντα γραμμαρίων (50gr), το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500,00 euro) και ένα φυσίγγιο των 09mm.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.