Αιολικός: Γρυππιώτης τέλος και αδιέξοδο..


Την αποχώρηση του από την Προεδρία του Αιολικού ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας ο Σταύρος Γρυππιώτης.

Γράφει ο Στρατής Τσιντωτας

Εμφανώς κουρασμένος ψυχολογικά κυρίως αλλά και οικονομικά, ο ισχυρός άντρας του Αιολικού τα τελευταία χρόνια, αφού έκανε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της σαιζόν που ολοκληρώθηκε (ψηφίστηκαν και οι δυο ομόφωνα), έκανε γνωστό πως δεν προτίθεται να συνεχίσει στην διοίκηση. Και αυτό όπως ανέφερε γιατί δεν έχει άλλες αντοχές να συνεχίσει όταν κανείς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν ενδιαφέρεται  για την ομάδα, την μοναδική σε όλο το Βόρειο Αιγαίο που εκπροσωπείται στην Γ Εθνική.

Ο Σταύρος Γρυππιώτης επιτέθηκε και στην Πολιτεία και στην ΕΠΟ, για την μη στήριξη στον Αιολικό ενώ άφησε και αιχμές κατά του Σταύρου Ψαρρόπουλου, λέγοντας πως αν και είχε την πρόθεση μεν να βοηθήσει, εντούτοις δεν το έκανε, παρότι είχε επενδύσει πολλά στην παρουσία του στην προεδρία στην Γ Εθνική.


Παράλληλα ο Γρυππιώτης καυτηρίασε τόσο την στάση της ΕΠΣΛ που δεν είχε κανέναν εκπρόσωπο της στην Συνέλευση, αλλά και τους τοπικούς φορείς που έλαμψαν δια της απουσίας τους, όταν όπως τόνισε πριν τις εκλογές έκαναν πασαρέλα στο γήπεδο. Η Συνέλευση διεκόπη για την ερχόμενη Τετάρτη στις 20.30 στο ίδιο μέρος, με την μοναδική εξέλιξη να είναι η σύσταση επιτροπής η οποία θα κληθεί να έρθει σε επαφή με τους νεοεκλεγέντες τοπικούς άρχοντες για να τους ενημερώσει για την κατάσταση. Αν και μετά την συνέχιση της δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση, τότε όπως διευκρίνισε και ο ίδιος ο Γρυππιώτης η ομάδα θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.

Παράλληλα στην συνέλευση βρέθηκε και ο εκπρόσωπος της Cosmos FC Γιώργος Πατλάκας, ο οποίος ανακοίνωσε την συνεργασία της ομάδας των προσφύγων με τον Αιολικό, μέσω ενός προγράμματος που θα χρηματοδοτήσει η UEFA Foundation, της τάξεως των 120 χιλιάδων ευρώ, από τα οποία στην ομάδα της Μυτιλήνης θα «περισσέψουν» κάποια για να καλύψει κάποιες ανάγκες της χρονιάς.