Γιώργος Μήλιος «Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι η εγγυήτρια δύναμη πολιτικής ομαλότητας στη χώρα μας»


Με ανοιχτή επιστολή του ο Αναπληρωτής γραμματέας Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Μήλιος, μιλάει για την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Λέσβο.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Ο Γιωργος Μηλιος γεννηθηκε το 1961 στην Πετρα της Λεσβου.
Σπουδασε στη σχολη Πλοιαρχων Εμπορικου Ναυτικου.
Δουλεψε σε ποντοπορα πλοια αλλα και ως εππαγγελματιας ψαρας.
Αργοτερα για οικογενειακους λογους αναζητησε εργασια στην στερια εργαζομενος στην Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος.
Σε ολους τους χωρους που απασχοληθηκε διακριθηκε ,κατακτωντας την εμπιστοσυνη των συναδελφων του, που τον ανεδειξαν ως συνδικαλιστη στον Συλλογο Εμποροπλοιαρχων ,στους επαγγελματιες αλιεις Λεσβου,στο Συλλογο Εργαζομενων Εθνικης Τραπεζας ,στην ΟΤΟΕ υπηρετωντας σε περιφερειακα και κεντρικα οργανα.
Αταλαντευτος και αποκλειστικα απ τα μετεριζια του ΠΑΣΟΚ,ενδιαφερθηκε για τα κοινα αρχικα ως μελος και για πολλα χρονια αργοτερα ως γραμματεας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Πετρας και μελος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Λεσβου
Σημερα ειναι αναπληρωτης γραμματεας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Λεσβου καθως και μελος της Ν.Ε του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Παραλληλα ασχοληθηκε με την Τοπικη Αυτοδιοικηση, παιρνοντας μερος στις τελευταιες εκλογικες αναμετρησεις αλλα και σε κοινωνικες δρασεις, σε φιλειρηνικα και ανθρωπιστικα κινηματα.
Ειναι παντρεμενος με την Αννα Ανδριωτου με την οποια απεκτησαν δυο γιους τον Κωστα που σπουδασε φιλολογος και τον Δημητρη που σπουδαζει στη Γεωπονικη σχολη.

Γιωργος Μηλιος.
Υποψηφιος Βουλευτης Ν.Λεσβου.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.