Ταξιάρχης Βέρρος «Στην προεκλογική περίοδο οι πολιτικοί αρχηγοί.. να μην ξεχάσουν την δυτική Λέσβο»


Ο Ταξιάρχης Βέρρος προσκαλεί τους αρχηγούς των κομμάτων που θα επισκεφτούν την Λέσβο ενόψει τον εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου πριν κάνουν την βόλτα τους στην Μυτιλήνη να επισκεφτούν πρώτα τις ομορφιές της Δυτικής Λέσβου..

Το σχόλιο του:

«Εθνικές εκλογές προ των πυλών. Κατά συνέπεια επισκέψεις πολιτικών αρχηγών στο νησί.Ας κάνουμε λοιπόν μια πρόταση. Μια που η Λέσβος δεν είναι μόνο η πόλη της Μυτιλήνης και το hot spot της Μόριας, ας επιλέξει κάποιος να έρθει από Σιγρι. Να δει και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Ας συνεχίσει στο Μεσοτοπο να δει τους κτηνοτρόφους. Μετά στο Μόλυβο για τους ξενοδόχους, ένα κεράκι στο Μανταμάδο και μετά φυσικά στην πόλη για τα περαιτέρω. Ξέρετε υπάρχει και η Λέσβος με την ιστορία της, τον πολιτισμό της, την πρωτογενή παραγωγή της και τον όποιο τουρισμό της - συμβατικό και μη. Ας την αναδείξουμε. Θα εκτιμηθεί, πιστέψτε με.¨»


Η Δυτική Λέσβος είναι ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο, να επισκεφθείτε μουσεία, να παίξετε μερικά παιχνίδια στο Jackpot City Casino Greece στη σκιά ενός δέντρου στο πάρκο και να βουτήξετε βαθιά στην πλούσια ιστορία της περιοχής. Αυτό ίσως είναι ένας από τους λόγους που ο Ταξιάρχης Βέρρος κάλεσε τους ηγέτες των κομμάτων να επισκεφθούν τη Λέσβο πριν από τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου, προτού ταξιδέψουν στη Μυτιλήνη για να επισκεφτούν πρώτα τις ομορφιές της Δυτικής Λέσβου.