Μπαράζ συλλήψεων στην Λέσβο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας- 11 συλλήψεις το τελευταίο 4ημερο


Μπαράζ συλλήψεων στην Λέσβο

Συνελήφθησαν οχτώ (8) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέων τριών ανηλίκων

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο διήμερο, στη Μυτιλήνη και σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο, από αστυνομικούς, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. (Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων), της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος), της ΔΙ.ΑΣ. (Δίκυκλη Αστυνόμευση) και του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, οχτώ (8) άτομα (6 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί), μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, να οδηγούν -κατά περίπτωση- δίκυκλα οχήματα καθώς και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενοι όπως διακριβώθηκε, άδειας ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, γονέων των παραπάνω ανήλικων οδηγών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Από τις επιληφθείσες Αστυνομικές Αρχές, διενεργείται προανάκριση.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέα ανηλίκου

Συνελήφθησαν, το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, τρία (3) άτομα (-2- ημεδαποί και αλλοδαπός) για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Πιο συγκεκριμένα, την (07-06-2019) κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι, 17χρονη ημεδαπή οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ 40χρονος ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Επίσης, την (08-06-2019), όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, 32χρονος αλλοδαπός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, καθόσον του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από αστυνομική Αρχή για έτερη παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ).

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος γονέα της 17χρονης, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.