ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στις οδούς Βερναρδάκη και Ιουστινιανού


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 11/2019 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, τη Δευτέρα (13-05-2019) και την Τρίτη (14-05-2019), στη Μυτιλήνη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στις οδούς Βερναρδάκη και Ιουστινιανού, αντίστοιχα, για λόγους ασφαλείας, εξ’ αιτίας εκτέλεσης εργασιών από συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α. Λέσβου.

Ειδικότερα:

Τη Δευτέρα (13-05-2019) και κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 15:00΄, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Βερναρδάκη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Σαρανταπόρου, έως και τη συμβολή της με την οδό Θέμιδος.

Την Τρίτη (14-05-2019) και κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 15:00΄, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ιουστινιανού και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Αγριτέλλη, έως και τη συμβολή της με την οδό Αισχύλου.  

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στις προαναφερόμενες οδούς, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω περιοχές, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.