Με αέρα «νικητή» στον Ευεργετουλα ο Π. Ζαφειρίου- «Θα συνεργαστούμε με τους κατοίκους των χωριών»


Μια μεγάλη περιοδεία πραγματοποίησε χτες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου στην Δ.Ε Ευεργετουλα

Περιοδεία στην Δημοτική Ενότητα Ευεργετουλα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε Ευεργετουλα Πατεστο Ματζουράνη, Στεφάνου Κωνσταντίνο, Μαρία Τσιριγώτη αλλά και από πολυπληθή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από άλλες Δημοτικές ενότητες..


Το κλιμάκιο του ανεξάρτητου συνδυασμού μας «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» επισκέφθηκε κατά σειρά τις Τοπικές Κοινότητες: Μυχού, Κάτω Τρίτος, Λάμπου Μύλοι, Κεραμεία, Συκουντα και Ιππειος. (Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες επίσκεψη στον Ασώματο)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης κος Ζαφειρίου παρουσίασε το πρόγραμμα του στους κατοίκους των παραπάνω χωριών.


Στη συνέχεια έγινε εκτενής συζήτηση για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι όπως το πρόβλημα της ανεπαρκούς ύδρευσης ,ο πλημμελής φωτισμός των χωριών , η κακή συντήρηση των αγροτικών δρόμων κ.α.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Π. Ζαφειρίου άκουσε με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις των κατοίκων οι οποίες ήταν στοχευμένες και είχαν να κάνουν με την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων. Δεσμεύτηκε όταν θα αναλάβει Δήμαρχος να συνεργαστεί με τους κατοίκους και να αναλάβουν από κοινού μια δέσμη πρωτοβουλιών για την στήριξη και την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα.

Ο κύριος Παναγιώτης Ζαφειρίου τόνισε τα εξής:

«Βασική προτεραιότητα εμένα και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» είναι να έρθουμε σε επαφή με τους κατοίκους του Δήμου μας, να αφουγκραστούμε την αγωνία και τον προβληματισμό τους για το τι μέλλει γενέσθαι στα χωριά τους. Θα συνεχίσουμε με εντατικούς ρυθμούς τις επαφές και τις συζητήσεις, διότι μόνο μέσω διαλόγου προκύπτουν ιδέες για έναν καλύτερο Δήμο Μυτιλήνης».