Π. Ζαφειρίου: «Οι δημότες επιτέλους πρέπει να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά»- Η επίσκεψη σε Δήμο και ΚΕΠ


Τους εργαζόμενους στο Δημαρχιακό Μέγαρο Μυτιλήνης επισκέφθηκε σήμερα 22/5/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»

Ο κ. Ζαφειρίου συνομίλησε με τους εργαζομένους και τους ευχαρίστησε για το έργο που επιτελούν με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία. Σε συζήτηση που είχε μαζί τους τόνισε πως στο χρονικό διάστημα της παρουσίας του στο Δήμο είχε μια καθ'όλα άριστη σχέση και συνεργασία με τους υπαλλήλους.


Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου ξεκαθάρισε επίσης, ότι ο Δήμος οφείλει να λειτουργεί ως μία, ενιαία και συντεταγμένη δομή και άκουσε το αίτημα των εργαζομένων για στέγαση όλων των δημοτικών υπηρεσιών σε ένα κτίριο, ώστε να πάψουν αυτές να είναι διασκορπισμένες σε διάφορα κτίρια.


Επίσης του έθεσαν το ζήτημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του τωρινού Δήμου Λέσβου και την ανάγκη δίκαιης ανακατανομής του προσωπικού μετά τη διάσπαση του Δήμου σε δύο νέους, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως προς την ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και την άρτια λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.


Σε δηλώσεις του μετα το τέλος της επίσκεψης ο κος Ζαφειρίου, επεσήμανε, ότι «η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών έχει προχωρήσει με πολύ αργά βήματα στο Δήμο μας, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία δημοτών και εργαζομένων. Είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας να φτάσουμε σε σημείο, όπου οι δημότες να μπορούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά από το χώρο τους, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στα δημοτικά καταστήματα».


Αμέσως μετα ο κος Ζαφειρίου και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι επισκέφτηκαν το ΚΕΠ του Δήμου Λέσβου, οπού συνομίλησαν με τους υπαλλήλους, ενώ στο τέλος περιοδεύσαν στα καταστήματα της οδού Ελ. Βενιζέλου.