«Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» | Σε ΔΕΗ και Μορια ο Π. Ζαφειρίου


Συνεχίζονται οι περιοδείες του συνδυασμού «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» με υποψήφιο δήμαρχο Μυτιλήνης τον κ. Παναγιώτη Ζαφειρίου

Αναλυτικά:

Στην ΔΕΗ

Το εργοστάσιο της ΔΕΗ επισκέφθηκε σήμερα 14/5/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου, συνοδευόμενος από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο της δημοτικής ενότητας Θερμής Γραμματική (Ματούλα) Γιαρλού.

Στη συνάντηση που είχε με τον υποδιευθυντή του εργοστασίου κ. Παναγιώτη Σαμαρά, συζητήθηκαν τα πολλά προβλήματα που αφορούν στη δυσλειτουργία των μηχανημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με αποτέλεσμα τις συχνές διακοπές ρεύματος.


Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου τονίζοντας τη ζωτική σημασία της άρτιας λειτουργίας του εργοστασίου για το Δήμο Μυτιλήνης και αναφερόμενος για μια ακόμη φορά στο προεκλογικό του πρόγραμμα, δεσμεύτηκε, εφόσον ο ανεξάρτητος συνδυασμός του "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ" είναι η επόμενη δημοτική αρχή, να συμβάλει τα μέγιστα ώστε το εργοστάσιο της ΔΕΗ να εξοπλιστεί με αναβαθμισμένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να λειτουργεί με πράσινη ενέργεια, οικολογικά, με σεβασμό στο περιβάλλον και μέσα στα νόμιμα πλαίσια της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, γεγονός το οποίο θα συμβάλει στην απρόσκοπτη παροχή καθαρότερης και φθηνότερης ηλεκτρικής ενέργειας προς κάθε δημότη.


Στην Μορια

Στην Μορια περιόδευσε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης και επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει», κ. Παναγιώτης Ζαφειρίου, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους.


Στις γειτονιές και στην αγορά της Μόριας όπου περιόδευσε, ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα ακούγοντας τους δημότες και καλώντας τους σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσουν με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον επιλέγοντας ανθρώπους ικανούς, εξωστρεφείς, με όραμα και γνώση στα θέματα της Διοίκησης, με ανοικτούς ορίζοντες και δυνατότητες, που να αντιδρούν ψύχραιμα και έγκαιρα στα προβλήματα του τόπου και στις προκλήσεις της εποχής μας.


Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Ζαφειρίου έκανε έναν ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάλογο με τους κατοίκους της περιοχής αναφορικά με ζητήματα και θέματα που τους απασχολούν καθημερινά.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτάσεις του συνδυασμού μας «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» δίνοντας το βάρος στις προτάσεις μας για το μεταναστευτικό πρόβλημα, που ταλανίζει την ευρύτερη περιοχή. Ο κος Ζαφειρίου στο πλαίσιο του εποικοδομητικού διαλόγου που αναπτύχθηκε, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοτών σχετικά με τα προβλήματα και τα ζητήματα που τους απασχολούν, δίνοντας σαφή υπόσχεση να σταθεί δίπλα τους με στόχο την επαναφορά της ασφάλειας, της προόδου και της ανάπτυξης στην περιοχή.