«Ήρθε η ώρα τα ηνία του νέου δήμου Μυτιλήνης να περάσουν στους νέους και άφθαρτους»


Γράφει ο Στεφάνου Γ. Κων/νος, Οικονομολόγος και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης (στην Δ.Ε Ευεργετουλα) με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ζαφειρίου «Η Λέσβος Οπως της Αξίζει»

Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται αποφάσισα να δώσω το «παρών» για πρώτη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Μυτιλήνης στην Εκλογική Περιφέρεια Ευεργετουλα.

Εν όψει των επικείμενων εκλογών του Μαΐου, γεννιέται εύλογα το ερώτημα γιατί κρίνεται απαραίτητη η ενασχόληση με τα κοινά, ιδίως των νέων ανθρώπων. Γενικά, υπάρχει η αίσθηση ότι οι όροι "νέοι" και "πολιτική", είναι δύο έννοιες ασύνδετες που δεν συμβαδίζουν, κυρίως λόγω της αποχής και της απάθειας των νέων από τα πολιτικά δρώμενα.

Με χαροποιεί ιδιαιτέρως που σε αυτές τις εκλογές που θα διεξαχθούν στον δήμο Μυτιλήνης, βλέπω την συμμετοχή νέων και άφθαρτων προσώπων με όρεξη για δουλειά, που είναι έτοιμοι να αναλάβουν θέσεις ευθύνης και να διεκδικήσουν τα μέγιστα.

Θα πρέπει οι ψηφοφόροι αυτή την Κυριακή να επιλέξουν πρόσωπα που έχουν έμπρακτα αποδείξει μέσα από την σταδιοδρομία τους, ότι είναι ικανά να διαχειριστούν τον Δήμο.

Άτομα άφθαρτα, όχι “ριζωμένους” στην πολιτική καρέκλα, με αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον για τον δήμο μας, αλλά κυρίως για τους δημότες του.

Ο Δήμος και οι πολίτες, έχουν ανάγκη πλέον από ανθρώπους “καθαρούς” που θα κινηθούν με γνώμονα το συμφέρον του νέου Δήμου Μυτιλήνης και μόνο αυτό.

Στις 26 Μαΐου μας δίνεται η ευκαιρία να ξαναδώσουμε στον Δήμο Μυτιλήνης την χαμένη του αίγλη.

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι σε τούτο τον τόπο δεν είμαστε ούτε επισκέπτες, ούτε υποτακτικοί.  Είμαστε οι πολίτες αυτού του νησιού, ο τόπος αυτός μας ανήκει. 

Εδώ και χρόνια αφήναμε σε άλλους τις τύχες του Δήμου μας.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε και εμείς κάτι για αυτόν το τόπο.

 Να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας 

Να τολμήσουμε

Να πιστέψουμε

Να ‘ρθουμε ακόμα σε ρήξη εκεί και όπου χρειαστεί για το καλό του τόπου μας.

Δεν θα είναι κάτι εύκολο ούτε κάτι έτοιμο. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές για έναν Δήμο που θέλουμε και αγαπάμε. Πρέπει να ζούμε σε έναν Δήμο με χρηστή διαχείριση και διαφάνεια. Δώστε μας δύναμη να κάνουμε πράξη το όραμα και τα πιστεύω μας για τον Δήμο μας.

Πιστεύω στον νέο Δήμο Μυτιλήνης, στην αποφασιστικότητα των δημοτών της, στον Παναγιώτη Ζαφειρίου αλλά και στον εαυτό μου, στις δυνάμεις μου.

Γι’ αυτό σας ζητώ την ψήφο σας, την υποστήριξή σας για να πάμε τον Δήμο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΨΗΛΑ!

Να είστε βέβαιες και βέβαιοι ότι μπορώ να συνεισφέρω στην κοινή προσπάθεια που ξεκινά την 26η Μαΐου 2019.

Επέλεξα λοιπόν να ακολουθήσω τον Παναγιώτη Ζαφειρίου και είμαι περήφανος για τον συνδυασμό που δημιουργήσαμε «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» , έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό που έχει σαν προτεραιότητα του, το καλό του νέου δήμου Μυτιλήνης.

Ο δήμος μας δεν αντέχει άλλους ανακυκλωμένους υποψήφιους...

Θέλουμε νέες ιδέες, νέους ανθρώπους με γνώμονα το καλό του δήμου μας.. ανθρώπους που δραστηριοποιούνται και ζουν στην πόλη και στα χωριά μας.. ανθρώπους απλούς και καθημερινούς που γνωρίζουν τα προβλήματα και θα τους ξανασυναντησουμε στο δρόμο και μετά τις εκλογές... 

Δεν έχουμε αλλά περιθώρια για λάθη...

Την 26η Μαΐου ψηφίζουμε με γνώμονα το καλό του δήμου Μυτιλήνης

Ψηφίζουμε αυτούς που αξίζουν

Ψηφίζουμε αυτούς που θα επιτελέσουν έργο στον νέο δήμο

Ψηφίζουμε «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»


Στεφάνου Κωνσταντίνος
Οικονομολόγος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης στην Δ.Ε Ευεργετουλα
“Η Λέσβος Όπως Της Αξίζει”
Υποψηφίου Δήμαρχου Παναγιώτη Ζαφειρίου


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ονομάζομαι ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου και της Ευριδικης , γεννήθηκα στις 05/06/1958 στη Μυτιλήνη. Η οικογένεια μου αποτελείται από πέντε άτομα: Εμένα την σύζυγο μου Ευτέρπη και τα τρία παιδιά μου τον Γιώργο που είναι 30 ετών , τον Ευστράτιο που είναι 26 ετών , και τον Ραφαηλ-Αναστάσιο 17 ετών. Το 1980 αποφοίτησα από τα ΚΑΤΕΕ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ και Το 2010 αποφοίτησα από το ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Από το 1987 διατηρώ λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο στην πόλη της Μυτιλήνης, επίσης ήμουν καθηγητής μηχανογραφημένης λογιστικής στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια του Κεντερη Μιχαήλ τα οποία υπάγονται στον όμιλο ΞΥΝΗ από το 2004 έως 2012.  Είμαι πιστοποιημένος καθηγητής λογιστικής  στο μητρώο εκπαιδευτών ΣΕΚ του ΕΚΕΠΙΣ  . Επίσης είμαι εκπαιδευτικός στα δημόσια ΙΕΚ  πάνω από πέντε χρόνια, και καθηγητής σε σεμινάρια του ΒΛΑΧΟΥ και του ΚΕΚ ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΥ με πάνω από 500 ώρες διδασκαλίας. Από μικρός ασχολούμαι με τα κοινά καθώς είμαι πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΣΥΚΟΥΝΤΑΣ ΛΕΣΒΟΥ και αντιπρόσωπος στην ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝ/ΜΩΝ ΛΕΣΒΟΥ. Είμαι μέλος του Ο.Ε.Ε, Επί πολλά έτη υπήρξα πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Συκουντας, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Λογιστών και μέλος του Δ.Σ Τριτεκνων Λέσβου.




Σημείωση: *Η προβολή παρατάξεων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.