Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του συνδυασμού «Μαζί από την αρχή» από τον Τ. Βέρρο για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου (VIDS, PICS)


-Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος αλλά και προτάσεις.

Με χαμηλούς τόνους αλλά και πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε την αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου Καλλονής, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού της υποψήφιας δημοτικής παράταξης του Ταξιάρχη Βέρρου «Μαζί από την αρχή»



O υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος παρουσίασε ενώπιον εκατοντάδων κατοίκων του νεοσύστατου δήμου Δυτικής Λέσβου και όχι μόνο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδυασμού «Μαζί από την αρχή», τους πρώτους 46 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, καθώς επίσης και τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού και το πώς οραματίζεται το μέλλον της Δυτικής Λέσβου.



Το παρόν έδωσε μεταξύ άλλων και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου συνοδευόμενος από τον γραμματέα της παράταξης του Χαράλαμπο Βερβέρη αλλά και τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο της Δ.Ε Ευεργετουλα Κωνσταντίνο Στεφάνου. .



Γνώση, εμπειρία, θέληση, όραμα και σχεδιασμός είναι τα κλειδιά για την υλοποίηση ενός προγράμματος που να μη μένει στα χαρτιά αλλά να γίνεται πράξη, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος κατά την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού «Μαζί από την αρχή», της επόμενης μέρας.



O Ταξιάρχης Βέρρος στο τέλος επισήμανε πως η πρώτη συγκέντρωση των ανθρώπων που στήριξαν την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Δυτικής Λέσβου ήταν στην γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους, ενώ η σημερινή με το Σάββατο του Λαζάρου, δίνοντας έτσι το δικό του συμβολισμό, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον υποψήφιο δήμαρχο δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειρίου που βρέθηκε στην παρουσίαση αλλά και να του ευχηθεί καλή επιτυχία..



Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, ο κόσμος μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο μεταφέρθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καλλονής, όπου και πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Μαζί, από την αρχή», με τον καθιερωμένο αγιασμό του από τον πάτερ Ιωακείμ.



Δείτε τα πλάνα και τις φωτογραφίες που κατέγραψε το Lesvos Post.com το οποίο βρέθηκε στην Καλλονή.






Υποψήφιοι Δ. Σύμβουλοι:

1Αλάνης Γεώργιος
2Αλεξίου Δημήτριος
3Αξής Ανδρέας
4Αναστασιάδου Χρυσοθέα
5Αντωνάκα - Εφφέ Μπουσούλα (Σούλα
6Ατσικμπάση Μελπομένη
7Βασιλείου Γεώργιος
8Βαρελτζής Απόστολος
9Βατή - Mαριόλα Αφροδίτη
10Βογιατζής Βασίλειος
11Γελαγώτης Ευστρ'ατιος
12Γιαννή – Κοκκινέλη Ασανούλα
13Δησσος Παναγιώτης
14Δουρουδή Ταξιαρχούλα
15Δρακούλας Γεώργιος
16Θεοφάνους Δημήτριος
17Ιορδάνου Ιορδάνης
18Ιωακείμ Ζαχαρώ
19Καλογήρου – Αθούσα Ελευθερία
20Καραντώνης Στυλιανός
21Κάσσιος Δημήτριος
22Καμπέρου Αφροδίτη
23Καρδαρά Χαριτίνη
24Κατανάκη Ιωάννα
25Κεφαλα χρυσα 
26Κόβρας Κωνσταντίνος
27Κουδουνάς Βασίλειος
28Κουκουρουβλή Θεοδώρα
29Κουτσού - Πετριτζικλή Ελένη
30Κωστάκου - Χονδρονικόλα Μαρία
31Μακρογιαννης; Γεωργιος
32Ματζακώφ Χρυσούλα
33Ματθαίου Χρήστος
34Μιχαλάκης Βασίλειος
35Μώρου Αντιγόνη
36Παπανικολάου Ευστρατία
37Πάππος Κωνσταντίνος
38Πελέκος Χάρης
39Περιβολάρης Νικόλαος
40Ρούσης Μιχαήλ
41Τιτιρέκης Βασίλιος
42Τσισκάκης Δημήτριος
43Φραντζής Δημήτριος
44Χατζηδιάκος Κωνσταντίνος
45Χαρέμη Ευστρατία

46Χατζηϊωάννου Χριστόδουλος

Δείτε εδώ πως κατέγραψε live το LesvosPost την παρουσίαση