Από την Χρυσή Αυγή υποψήφιος με την Χιωτέλλη και τον Σύριζα (PICS)


Μπορεί η υποψηφιότητα του Λάκη Κυπαρίσση με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ και την Εριφύλλη Χιωτέλλη να προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΕΛ ήταν από αυτούς που φωτογραφίζονταν μπροστά στον σταυρό στα Απελλή, ωστόσο η σημερινή αποκάλυψη του LesvosPost θα προκαλέσει πάταγο.

Γράφαμε νωρίς το απόγευμα πως ένας εκ των υποψηφίων της Εριφύλλης Χιωτέλλη και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Δημήτρης Κόρακας, ο οποίος κατάγεται μεν από την Λέσβο αλλά κατοικεί μόνιμα στα Γιάννενα, όπου μάλιστα διατηρεί και το δικό του φροντιστήριο.

Και αν η αρχική μας απορία ήταν πως γίνεται ένας άνθρωπος από τόσο μακριά να είναι υποψήφιος στον Δήμο Μυτιλήνης, το ρεπορτάζ έρχεται να προσθέσει και νέα στοιχεία για το βιογραφικό του εν λόγω υποψηφίου.


Ο Δημήτρης Κόρακας λοιπόν είναι ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις του κόμματος και μάλιστα ως ομιλητής, εμφανίζεται ως φανατικός οπαδός του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής ενώ το φροντιστήριο του έχει γίνει στόχος αναρχικών ομάδων.

Ο κ. Κόρακας μέχρι τις προηγούμενες εκλογές ήταν φανατικός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, με δεκάδες εμφανίσεις, ενώ πολλά άρθρα και κείμενα που τον αφορούν δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες της περιοχής.

Τελευταία και μετά τις εκλογές επέστρεψε ξανά στην ΝΔ από όπου και είχε ξεκινήσει ως φοιτητής και τώρα εμφανίζεται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Εριφύλλης Χιωτέλλη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση της κας. Χιωτέλλη η οποία πριν από μερικές ημέρες ζητούσε από τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους να τοποθετηθούν για τον σταυρό στα Απελλή, την ίδια ώρα που στο ψηφοδέλτιο της έχει ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Χρυσής Αυγής και έναν ακόμη ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος εκ των υποστηρικτών του σταυρού.

Παρακάτω σας παραθέτουμε υλικό από τα δημοσιεύματα και την δράση του Δημήτρη Κόρακα στην Χρυσή Αυγή.

UPDATE-Τον τέλειωσε με συνοπτικές διαδικασίες:

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η υποψηφιότητα Δ. Κορακα με την υποψήφια Δήμαρχο Μυτιλήνης Ε. Χιωτελλη η ίδια με δήλωση της στο Facebook δηλώνει πως «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Δημήτρης Κόρακας, δεν είναι πλέον υποψήφιος με τον συνδυασμό μας.Το πρόσφατο παρελθόν του κ. Κόρακα και η δράση που έχει αναπτύξει στα Γιάννενα, τα προηγούμενα χρόνια, με τίποτα δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας. Είναι ακριβώς στον αντίποδα!»