Δημοσκόπηση Δυτικής Λέσβου LesvosPost: Πρώτος και με διαφορά ο Βέρρος στην Δυτική Λέσβο- Όλα τα αποτελέσματα


Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες το Lesvospost και αφορούσε τον Δήμο Δυτικής Λέσβου με το ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο.

Στην δημοσκόπηση συμμετείχαν συνολικά 1.009 αναγνώστες μας, δείγμα άκρως αντιπροσωπευτικό και ικανό να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για την εκλογική μάχη στην δυτική πλευρά του νησιού έστω και αν οι δημοσκοπήσεις αυτές δεν έχουν επιστημονικά κριτήρια, δείχνουν όμως μια τάση των πολιτών.

Από τα αποτελέσματα φαίνεται πως ο Ταξιάρχης Βέρρος είναι κυρίαρχος αυτή την στιγμή, βγάζοντας μια δυναμική κάτι που δεν είναι άλλωστε και τυχαίο καθώς έχει ήδη ανακοινώσει τα περισσότερα ονόματα από τους άλλους συνυποψηφιους του δείχνοντας από καιρό έτοιμος για τις εκλογές.


Ο Ταξιάρχης Βέρρος λοιπόν, ο οποίος κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, έλαβε 435 ψήφους, ποσοστό 43.11% έχοντας αφήσει πίσω του κατά πολύ τον δεύτερο Νίκο Χήρα της ΝΔ ο οποίος συγκέντρωσε 259 ψήφους και ποσοστό 25.67%.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Γιάννης Συκάς, με 171 ψήφους και ποσοστό 16.95% ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Στρατής Ζαφείρης που έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας 122 ψήφους και ποσοστό 12.09%.

Από τα παραπάνω αποτελέσματα, την πρώτη θέση δείχνει να έχει καπαρώσει ο κος Βέρρος, ενώ θα δοθεί μάχη για το ποιος θα μπει στον δεύτερο γύρο μεταξύ Χήρα και Συκά.

Η δημοσκόπηση/ερεύνα μας διήρκεσε από 02 Απριλίου έως 08 Απριλίου 2019

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δημοσκόπηση αυτή δεν έγινε με επιστημονικά κριτήρια αφορά τους αναγνώστες του lesvospost.com που επέλεξαν να ψηφίσουν και φυσικά σε καμιά των περιπτώσεων δεν μπορεί να υπολογιστεί σαν εργαλείο, για την αποκομιδή ασφαλών συμπερασμάτων. Εφαρμόστηκε block ip / cookies 7 ημερών

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μέσω της έγκυρης διαδικτυακής εταιρείας δημοσκοπήσεων Crowdsignal

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (με αλφαβητική σειρά):