Δημοσκόπηση Δήμου Μυτιλήνης LesvosPost: Πρώτος ο Κύτελης- Έκπληξη ο Ζαφειρίου-3ος Ο Μαμάκος- Όλα τα αποτελέσματα


Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι (14:00) η δημοσκόπηση που διενήργησε το Lesvospost για τον Δήμο Μυτιλήνης με ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο δήμου Μυτιλήνης στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Από τα αποτελέσματα και σε ένα δείγμα 2.481 ψήφων, ο Στρατής Κύτελης κατέλαβε την πρώτη θέση με 686 ψήφους και ποσοστό 27.65% ενώ έκπληξη αποτελεί η δεύτερη θέση που παίρνει ο Παναγιώτης Ζαφειρίου ο οποίος συγκέντρωσε 624 ψήφους και ποσοστό 25.15%. Στην 3η θέση και σε μικρή απόσταση από τις δυο πρώτες ο Μιχάλης Μαμάκος με 523 ψήφους και ποσοστό 21.08% ενώ αρκετά μακριά δείχνουν να βρίσκονται οι άλλοι τρείς υποψήφιοι.




Η Νίκη Τσιριγώτη είναι τέταρτη με 238 ψήφους και ποσοστό 9.59%, ο Κώστας Αστυρακάκης σε απόσταση αναπνοής με 226 ψήφους και 9.11% ενώ τελευταία βρίσκεται η Εριφύλλη Χιωτέλλη με 184 ψήφους και ποσοστό 7,42%.

**Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επικρίσεων, απλά να σημειώσουμε πως η δημοσκόπηση αυτή δεν έγινε με επιστημονικά κριτήρια αφορά τους αναγνώστες του lesvospost.com που επέλεξαν να ψηφίσουν και φυσικά σε καμιά των περιπτώσεων δεν μπορεί να υπολογιστεί σαν εργαλείο, για την αποκομιδή ασφαλών συμπερασμάτων. (Εφαρμόστηκε block ip / cookies 7 ημερών). Πρόκειται για μια «ελεύθερη» δημοσκόπηση στην οποία μπορεί να ψηφίσει ο οποιοσδήποτε (μόνο μια φορά από κάθε συσκευή) από οπουδήποτε και «κερδίζει» τις εντυπώσεις εκείνος που πιθανότατα θα ενεργοποιήσει περισσότερους ψηφοφόρους του για να συμμετέχουν.

Η δημοσκόπηση/ερεύνα μας διήρκεσε από 11 Απριλίου έως 17 Απριλίου 2019

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μέσω της έγκυρης διαδικτυακής εταιρείας δημοσκοπήσεων Crowdsignal

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (με αλφαβητική σειρά):