Foxbet: Με το 2.15 της Άρσεναλ για να μπει καλά ο μήνας!


Μπορεί το κουπόνι της Πρωταπριλιάς να μην είναι όσο μεγάλο ήταν εκείνο του Σαββατοκύριακου, επιλογές ωστόσο για να μπει με ταμείο ο μήνας υπάρχουν. 

Ξεχωρίζουμε δύο παιχνίδια για να πληρωθούμε τόσο με γκολ, όσο και με σημεία.

Άρσεναλ – Νιούκαστλ

Πάει γεμάτη... ξεκούραση στο σημερινό παιχνίδι η Άρσεναλ. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε, ήταν στις 14 Μαρτίου, όταν και είχε επικρατήσει της Ρεν με σκορ 3-0, εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία της στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, οι «κανονιέρηδες» τρέχουν σερί εννιά νικών στην έδρα τους και παραμένουν στο κόλπο της τέταρτης θέση. Η Νιούκαστλ στον αντίποδα δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Έρχεται από το πολύ σημαντικό 2-2 στην έδρα της Μπόρνμουθ. Αποτέλεσμα που αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, αποσπώντας εν τέλει τον βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο στο Λονδίνο. Περιμένουμε το παιχνίδι να μην ανοίξει πάρα πολύ και να κριθεί στα 2-3 γκολ.

Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι

Μπαίνει στο φετινό πρωτάθλημα με στόχο την εύκολη παραμονή η Έλφσμποργκ. Κάτι που σε γενικές γραμμές κατάφερε πέρυσι. Ωστόσο όταν το κατάφερε «κατέβασε» διακόπτη και πήγε με... σβηστές μηχανές μέχρι τέλους, τερματίζοντας τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η Χάμαρμπι έχασε πέρυσι την τελευταία στιγμή το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έμεινε στο 3-3 με την Έστερσουντ εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να χάσει την 3η θέση στην ισοβαθμία από τη Μάλμε, λόγω διαφοράς τερμάτων. Στόχος φέτος ασφαλώς το βήμα παραπάνω. Ξεκάθαρα έχει το σύνολο και την ποιότητα για να περάσει από την έδρα της Χάμαρμπι αν δείξει σοβαρότητα. Θα πάρουμε το διπλό και θα καλυφτούμε με το ασιατικό -0,25.

Διαβάστε τα σημερινά προγνωστικά του Γιώργου Ραπτάκη στο Foxbet.gr