Μπροστά και με διαφορά στις δημοσκοπήσεις ο Βερρος για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου


Πρώτος και με διαφορά εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις που γίνονται για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου ο Ταξιάρχης Βέρρος, που από νωρίς έχει πάρει προβάδισμα στην κούρσα της Δημαρχίας.

Πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε από την εταιρία Opinion Poll σε δείγμα 1000 ψηφοφόρων (με ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο αν οι εκλογές γίνονταν την προσεχή Κυριακή) και φέρνει σήμερα το LesvosPost στην δημοσιότητα, εμφανίζει τον Ταξιάρχη Βέρρο να προηγείται με ποσοστό 36% έχοντας αφήσει στην δεύτερη θέση πολύ μακριά μάλιστα τον Νίκο Χήρα από την ΝΔ ο οποίος έχει ποσοστό 14,7%.

Τρίτος εμφανίζεται ο Γιάννης Συκάς από το ΚΚΕ με ποσοστό 9,8%, ενώ τελευταίος βρίσκεται στην δημοσκόπηση ο Στρατής Ζαφείρης του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει μόλις 4,1%.

Χαρακτηριστικό της δημοσκόπησης αυτής είναι το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων το οποίο είναι 26,1% και το οποίο αν προστεθεί στο 3,5% όσων δεν θέλησαν να απαντήσουν, μας κάνει έναν αδιευκρίνιστο ψήφο γύρω στο 30%.

Αυτός αναγωγικά αν δοθεί στους τέσσερις «μονομάχους» εμφανίζει αυτοδύναμο τον Ταξιάρχη Βέρρο με ένα ποσοστό 55%, ωστόσο η πιο «λογική» προσέγγιση για να βγάλει κανείς χρήσιμα συμπεράσματα είναι η αρχική πρόθεση ψήφου.

Όπως και να χει, ο Συνδυασμός «Μαζί από την αρχή» δείχνει μια δυναμική που όσο περνάνε οι μέρες εδραιώνεται και αποτελεί σήμερα το ακλόνητο φαβορί για την νίκη στις εκλογές της 26ης Μαίου.