«Αλλάζουμε τον τόπο μας»- Σε Παλαιόκηπο, στον Πλακάδο, στο Μεσαγρό και στο Σκόπελο ο Μιχάλης Μαμακος


Στα χωριά της Γέρας και συγκεκριμένα στον Παλαιόκηπο, στον Πλακάδο, στο Μεσαγρό και στο Σκόπελο βρέθηκε χτες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Μιχάλης Μαμάκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους και στελέχη του συνδυασμού «Αλλάζουμε τον τόπο μας».

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφτηκε την περιοχή της Γέρας, καθώς είχε προηγηθεί η επίσκεψη στο Πέραμα και στον Παπάδο.


Και σε αυτή την περιοδεία ήταν φανερή η εικόνα της εγκατάλειψης που βιώνουν τα χωριά, με τους κατοίκους να έχουν απογοητευτεί και να ζητούν να ξανά αποκτήσουν οι περιοχές τους ζωντάνια και ευημερία.

Και αυτό είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους που έχει θέσει ο Μιχάλης Μαμάκος, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών της Μυτιλήνης τα τελευταία χρόνια: «Χαίρομαι που σε κάθε περιοδεία είμαστε όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι και βλέπουν και εκείνοι την εικόνα που παρουσιάζουν τα χωριά μας.  Εγώ την ξέρω γιατί ζω στα χωριά αλλά ήθελα από κοινού να την δούμε για  να δώσουμε ώθηση και δύναμη στους ανθρώπους αυτούς και θα το πετύχουμε. Το χαμόγελο μας και το χαμόγελο του κόσμου μας ενώνει και μας δίνει δύναμη για να αλλάξουμε τον τόπο μας».