Στην Ρουμανία ο Βουλευτής Νομού Λέσβου της Ν.Δ Χαράλαμπος Αθανασίου


Ο Βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, κατά το τριήμερο 29 έως 31 Μαρτίου, εκπροσώπησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για την Εθνική Παλιγγενεσία που έλαβαν χώρα στην Τούλτσεα και στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας.  

Ο Βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, κατά το τριήμερο 29 έως 31 Μαρτίου, εκπροσώπησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για την Εθνική Παλιγγενεσία που έλαβαν χώρα στην Τούλτσεα και στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας.


Κατά την παραμονή του στην Ρουμανία συναντήθηκε στο Βουκουρέστι με τον Αντιπρόεδρο του σχετικά νέου κόμματος PRO Romania κ. Daniel Constantin, με τον οποίο είχε μακρά και εγκάρδια συνομιλία.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κωνστάντζας κ.κ. Θεοδόσιο και τον Επίσκοπο Τούλτσεας κ.κ. Βησσαρίωνα .

Παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη  επέτειο της Επανάστασης του 1821, οι οποίες έλαβαν χώρα στην Τούλτσεα με την συμμετοχή Ελλήνων, μονίμων κατοίκων της περιοχής, και Ρουμάνων.

Τέλος, ενημερώθηκε από τους ‘Έλληνες εκπαιδευτικούς της περιοχής, για τα επί μέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναφορικά με τη  μόρφωση των παιδιών της ομογένειας.