"Μαζί θα αλλάξουμε τον τόπο μας"


Την πρώτη τους συγκέντρωση έστω και ανεπίσημα, πραγματοποίησαν σήμερα τα στελέχη και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Αλλάζουμε τον τόπο μας» με επικεφαλής τον Μιχάλη Μαμάκο, υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης.


Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Καραντώνη 1,  έγινε η πρώτη γνωριμία μεταξύ των υποψηφίων και των φίλων της παράταξης, με τον Μιχάλη Μαμάκο να δίνει ουσιαστικά το έναυσμα για να ξεκινήσει η προεκλογική περίοδο.


Μέσα σε ένα άκρως θερμό και αισιόδοξο κλίμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε από όλους να στηρίξουν την προσπάθεια που ξεκινάει ο συνδυασμός, να είναι κοντά στους πολίτες και να αφουγκραστούν τα προβλήματα τους


: « Ξεκινάμε με στόχο να αλλάξουμε τον τόπο μας και δεν είναι απλά μια υπόσχεση. Είναι το στίγμα μας, είναι ο στόχος μας, είναι η δέσμευση που δίνουμε στους δημότες. Έχουμε μπροστά μας 45 ημέρες ώστε να δώσουμε την μάχη μας. Μια μάχη που θα την κερδίσουμε. Γιατί είμαστε άνθρωποι της δουλειάς, άνθρωποι που δεν κουβαλάμε πίσω μας δεσμεύσεις και αμαρτίες του παρελθόντος, άνθρωποι καθαροί που μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τον κόσμο. Χαίρομαι που βλέπω σήμερα νέα παιδιά ανάμεσα μας, γυναίκες αλλά και έμπειρους αυτοδιοικητικούς, από κάθε περιοχή του Δήμου μας και χαίρομαι διπλά γιατί βλέπω στα πρόσωπα σας το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Αυτό είναι και το στοίχημα μας. Αυτό το χαμόγελο να το μεταφέρουμε στους πολίτες, να το ξανά χαρίσουμε στον κόσμο και να αλλάξουμε την καθημερινότητα του».