Νέα γκάφα στον ΣΥΡΙΖΑ | Θόδωρος Στεργίου: «Δεν υπέγραψα ποτέ καμιά διακήρυξη της κας Χιωτελλη»


Και νέα γκάφα φαίνεται πως βγαίνει στην επιφάνεια από τον συνδυασμό της κας Χιωτελλη για την διεκδίκηση του δήμου Μυτιλήνης.

Η κα Χιωτελλη είχε δημοσιοποιήσει μια σειρά από υπογραφές πολιτών, σε αυτήν την ανακοίνωση είχε δημοσιοποιηθεί και το όνομα του Στεργίου, αλλά όπως τονίζει ο ίδιος ουδέποτε υπέγραψε καμιά διακήρυξη παρά μόνο ,έκαναν μια κουβέντα, μάλιστα προκαλεί την Χιωτελλη να βγάλει στην δημοσιότητα την υπογραφή του

Έτσι μετα τον Χρυσαυγιτη Κόρακα έρχεται μια νέα γκάφα με την δημοσιοποίηση υπογραφής χωρίς αυτή να έχει γίνει από τον κο Στεργιου… Άραγε τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ τι λένε για όλα αυτά;

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επειδή  μετά από δημοσίευμα εφημερίδας, συνεχίζει να συζητιέται ψευδώς ότι εγώ είχα υπογράψει τη διακήρυξη της κυρίας Χιωτέλλη, για να αποκαταστήσω την αλήθεια αναφέρω τα εξής:

1ον Η κα. Χιωτέλλη με κάλεσε να συζητήσουμε, κι εγώ ανταποκρίθηκα, όπως κάνω πάντα με όσους μου ζητάνε να κουβεντιάσουμε.

 Μετά τη συζήτηση, πήρα τις αποφάσεις μου να κατέβω στις εκλογές με το συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» και επικεφαλής τον Κώστα Αστυρακάκη.

2ον Δεν υποσχέθηκα ποτέ ότι θα είμαι μαζί της και ούτε υπέγραψα φυσικά ποτέ τη διακήρυξή της.
Θα παρακαλούσα τα ΜΜΕ που αναφέρονται σε αυτό , να ζητήσουν από την κα. Χιωτέλλη να δημοσιοποιηθεί η υπογραφή μου.

Θεόδωρος Στεργίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με τον Συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»