Και επίσημα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Αρης Χατζηκομνηνος με τον Κώστα Μουτζουρη


Ενα όνομα που κάνει αίσθηση στον χώρο της Ν.Δ θα έχει στον συνδυασμό του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζουρης.

Όπως είχε αποκαλύψει εδώ και μέρες η στήλη μας “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ” ο Αρης Χατζηκομνηνος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Μουτζουρη

Με δήλωση του ο πρώην δήμαρχος Μυτιλήνης ανακοίνωσε την κάθοδο του με τον περιφερειακό συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης στο Β. Αιγαίου» ..

Αναλυτικά η δήλωση του:

Στην ιδιαίτερα δυσχερή κοινωνικοπολιτική συγκυρία που βιώνουν οι ακρίτες του Βορείου Αιγαίου, σε μια περίοδο παντελούς απομόνωσης και απαξίωσης της Λέσβου και των κατοίκων της συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το νησί μας να επιχειρήσει το άλμα εκείνο, που θα το οδηγήσει άμεσα και σταθερά σε τροχιά ανάπτυξης, εφάμιλλης των δυνατοτήτων του. 

Ως πολίτης που ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή της Λέσβου, βιώνοντας στη καθημερινότητά μου τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης και κυρίως διαθέτοντας αμέριστη αγάπη για τούτο τον ευλογημένο και συνάμα τόσο αναξιοποίητο τόπο,  θεωρώ χρέος μου να επανέλθω στο στίβο της αυτοδιοίκησης, αγωνιζόμενος για τα συμφέροντα του τόπου μου από κοινού με ανθρώπους έντιμους και ικανούς, με διάθεση να εργαστούν και να προσφέρουν, απερίσπαστοι από κομματικά συμφέροντα. 

 Γι’αυτό τον λόγο, ενόψει των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών, επέλεξα συνειδητά να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο» του Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος διαθέτοντας  τα εχέγγυα  να εργαστεί  για το κοινό καλό, ανεξάρτητος από κομματικές επιβολές και μικροπολιτικά συμφέροντα, είναι σε θέση να διεκδικήσει  ένα καλύτερο αύριο για τη Λέσβο, υπερασπιζόμενος επάξια τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.
                                                                                         Mε εκτίμηση
                                                                                 Άρης Χατζηκομνηνός
                                                                                           Δικηγόρος
Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" • 271 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...