Το Εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» σας εύχεται καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!-Δίπλα στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Το Εστιατόριο ΚΑΛΑΜΙΕΣ σας εύχεται


«Το Εστιατόριο ΚΑΛΑΜΙΕΣ εύχεται σε όλους/ες Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Μακάρι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει στον καθένα/μια ο, τι ποθεί!»

Το Εστιατόριο "ΚΑΛΑΜΙΕΣ" ενημερώνει τους πελάτες του ότι θα παραμείνει κλειστό απο την Μεγάλη Πέμπτη καθώς και την Κυριακή του Πάσχα, και σας περιμένει ξανά με τα γνωστά λαϊκά του live και τις δικές του εκλεκτές νοστιμιές από την Λαμπροδευτερα 29 Απριλίου 2019..


Στις «Καλαμιές» θα γευτεί κανείς ελληνική παραδοσιακή κουζίνα κατά κύριο λόγο. Πολλά μαγειρευτά πιάτα και ποικιλία από μεζέδες είναι οι σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Ωστόσο, στο μενού θα βρείτε και κρεατικά, αλλά και ψαρικά, που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η κουζίνα του μαγαζιού γευστικά διαμορφώνεται ανάλογα με την εποχή, μια και, όπως προείπαμε, στόχος είναι πάντα η ποιότητα. Ό,τι καλό, λοιπόν, έχει να μας προσφέρει κάθε εποχή, σερβίρεται στο μαγαζί.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι οτιδήποτε φτάνει στο πιάτο παρασκευάζεται αποκλειστικά στην κουζίνα του μαγαζιού, μπορεί εύκολα κανείς να πει ότι στις «Καλαμιές» θα φάει νόστιμα, ποιοτικά και γεμάτα μεράκι πιάτα.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι στο Εστιατόριο «Καλαμιές» έμφαση δε δίνεται μόνο στο φαγητό, αλλά και στο σέρβις.

Γρήγορο, εξυπηρετικό και με φιλική διάθεση, δεν πρόκειται ποτέ να σας απογοητεύσει.


Και Live μουσική με το καλύτερο λαϊκό πρόγραμμα της Λέσβου…..!!!!

Στόχος της οικογένειας Σαμιακού όταν ανανέωσαν πλήρως το Εστιατόριο «Καλαμιές» ήταν να φτιάξουν ένα χώρο που έλειπε από τη Μυτιλήνη, προκειμένου να υπάρχει μία ακόμα διαφορετική επιλογή διασκέδασης.

Πρωταρχικός τους στόχος, λοιπόν, ήταν να φτιάξουν ένα χώρο στον οποίο ο κόσμος να περνάει όμορφα, να νιώθει άνετα και να διασκεδάζει με την ψυχή του. .. Και το πέτυχε.

Το Εστιατόριο «Καλαμιές» αποτελεί ένα αξιόλογο μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση στη Μυτιλήνη, με καλό κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που ξεσηκώνει και ανεβάζει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Εστιατόριο «Καλαμιές Live» λειτουργεί κάθε Σάββατο καθώς και στις αργίες, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί καθένας να απολαύσει είτε πίνοντας το ποτό του, είτε ανοίγοντας μπουκάλι σε τραπέζι.


Στα live του μαγαζιού μεγάλο ρόλο παίζει η οργανωμένη και έμπειρη ορχήστρα του μαγαζιού και φυσικά σε αυτή δεσπόζει το όνομα του Ντίνου Αλεξανδρή.

Η ορχήστρα αποτελείτε από τους Ντίνο Αλεξανδρή (τραγούδι) ,Λεμονιά Κωστάκη (τραγούδι), Ελισαίο Κοντάρα (μπουζούκι) , Γιώργο Λημναίο (πλήκτρα)

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Λημναίος

Info….

Επισκεφθείτε το εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» δίπλα στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-61457, 22510-61666 και 694-2414093. Facebook: Καλαμιές

Εσείς θα το χάσετε;;;

Αφεθείτε, απολαύστε, διασκεδάστε.

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 22510-61457, 22510-61666 και 6942414093.