Π. Ζαφειρίου: «Προχωράμε μαζί, για να γίνει ο Δήμος Μυτιλήνης ένας δήμος που μας ΑΞΙΖΕΙ»


Ο κος Παναγιώτης Ζαφειρίου υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» συνεχίζει με δικά του μηνύματα μέσω της σελίδας του συνδυασμού στο facebook να δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας στο Δήμο Μυτιλήνης αν εκλεγεί ο δικός του συνδυασμός δημοτική αρχή.

Όπως τονίζει ο κος Ζαφειρίου ο συνδυασμός του λέει «Προχωράμε μαζί «Για να γίνει ο Δήμος Μυτιλήνης ένας δήμος που μας ΑΞΙΖΕΙ-Η δύναμη του Δήμου Μυτιλήνης είναι οι άνθρωποί του. »

Αναλυτικά όλο το μήνυμα:

Προχωράμε μαζί «Για να γίνει ο Δήμος Μυτιλήνης ένας δήμος που μας ΑΞΙΖΕΙ»

Η δύναμη του Δήμου Μυτιλήνης είναι οι άνθρωποί του.

Σ΄ αυτούς ελπίζουμε. Σ΄ αυτούς εμπιστευόμαστε τις προοπτικές αυτής της πόλης. Απ΄ αυτούς αντλούμε δύναμη, νέες ιδέες και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η επιλογή των υποψηφίων του συνδυασμού μας «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» έγινε κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδειχτούν νέα πρόσωπα, νέες δημιουργικές δυνάμεις για να έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν, ότι μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο.

Τοποθετούμε στην πρώτη γραμμή ανθρώπους με όραμα, φρέσκιες ιδέες, σχέδια και θέληση να εκφράσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Κυρίως όμως ανθρώπους που επιθυμούν να εργαστούν για τον τόπο τους.

Σας βεβαιώνω ότι, όλοι εμείς, πρόκειται να δουλέψουμε σκληρά για το Δήμο Μυτιλήνης.

Και ήδη βάλαμε τον πήχη ψηλά:

Απαιτούμε από το εαυτό μας αποτελεσματικότητα, σχέσεις εμπιστοσύνης με τους δημότες, διαφάνεια, ειλικρίνεια, άψογο τεχνοκρατικό σχεδιασμό. Αυτή είναι η δέσμευση μας απέναντι στους κατοίκους του Δήμου Μυτιλήνης.

Όταν ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης είχα δεσμευτεί, ότι ερχόμαστε να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε το δήμο μας καλύτερο.

Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία αυτής της κρίσιμης περιόδου βάζοντας τα δυνατά μας, ώστε οι μήνες που έρχονται, να αποτελέσουν μια νέα αφετηρία για ένα πιο λειτουργικό και σύγχρονο δήμο. Φιλοδοξία μου είναι, μέσα από το έργο που θα επιτελέσουμε με τους συνεργάτες μου σ’ αυτή την εποχή της πολιτικής απαξίωσης, να πείσουμε για δύο πράγματα:

Πρώτον, ότι μπορούνε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πρωταγωνιστές των μεγάλων αλλαγών, παραμένοντας μακριά από κομματικές γραμμές και πολιτικές εξαρτήσεις.

Και δεύτερον, ότι η δύναμη κάθε προοδευτικού δήμου είναι οι άνθρωποί του, οι ίδιοι οι δημότες του, οι οποίοι δεν πρέπει να μένουν στο περιθώριο.

Καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις μας και θα είναι τιμή μας να το πράξουμε την επομένη κιόλας των εκλογών με τη δημοκρατική στήριξη των συνδημοτών μας. Με εντιμότητα και ήθος θα δώσουμε μαζί αυτό τον αγώνα.

Ο υποψήφιος συνδυασμός μας «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» προτείνει μια νέα αντίληψη για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με αρμονική συνεργασία υλοποιούμε τους στόχους μας.

Μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες. Απέχοντας από στενές κομματικές αντιλήψεις, πολιτικές αντιπαραθέσεις και διχαστικές πρακτικές. Έτσι μόνο θα φτιάξουμε ένα δήμο φιλικό προς τους κατοίκους του δήμου μας και τους επισκέπτες του. Με ζωντανές τις γειτονιές και τα χωριά μας.

Με ποιότητα ζωής, με σεβασμό στο αστικό και φυσικό περιβάλλον και με περισσότερο πράσινο.

Ονειρευόμαστε έναν δήμο πιο ασφαλή για όλους.

Έναν Δήμο που θα σέβεται τον κάθε δημότη, που θα δίνει περισσότερες επιλογές στην εργασία, στην ανθρώπινη επικοινωνία, στις καθημερινές δραστηριότητες και στην ψυχαγωγία.

Φίλες και φίλοι,

Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί μας σύμβουλοι τυγχάνουν εκλεκτοί συνδημότες μας.

Όλοι ανεξαιρέτως άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, που εργάζονται με ενθουσιασμό και πίστη καθημερινά μαζί μας για την υλοποίηση του προγράμματός μας.

Όλοι αυτοί στέλνουν στους κατοίκους του Δήμου Μυτιλήνης ένα μήνυμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για την πόλη μας, για τα χωριά μας.

Γι΄ αυτό και προχωράμε μπροστά με όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον Δήμο μας.

Εγώ προσωπικά και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού που ηγούμαι, ζητάμε από τους δημότες του Δήμου Μυτιλήνης να μας τιμήσουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την εμπιστοσύνη τους.

Τους καλώ με τους συνεργάτες μου να ενωθούμε όλοι μαζί σε κοινό αγώνα, που θα κάνει το Δήμο μας παράδειγμα προς μίμηση.

Για να γίνει ο Δήμος Μυτιλήνης, όπως πραγματικά του ΑΞΙΖΕΙ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης
Παναγιώτης Ζαφειρίου​
με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει»
Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" • 271 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...