Ο 9χρονος από τα Παρακοιλα που συγκίνησε το πανελλήνιο και τον Λεονάρντο Κουτρη στο Καραΐσκάκη (PICS,VIDS)


Ο μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης έκανε τον γύρο του «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με ένα μικρό παιδί από τα Παρακοιλα της Λέσβου που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από ένα άθλημα και αυτό έδειξε ο Κούτρης, μετά τη λήξη του αποψινού αγώνα. Ο μπακ του Ολυμπιακού πήρε αγκαλιά ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έκαναν το γύρο του «Γ. Καραϊσκάκης», δίνοντας χαρά στον μικρό αγωνιστή της ζωής. Σε ένα στιγμιότυπο που ομορφαίνει τη ζωή όλων μας.


Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Κούτρης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, το βράδυ της Κυριακής (31/3) προχώρησε σε μία συγκινητική κίνηση παίρνοντας στην αγκαλιά του τον μικρό Βασίλη από το μικρό χωριό Παρακοιλα της Λέσβου που πάσχει από καρκίνο και έπαιξε μαζί του.

Ο Κούτρης έδωσε τη φανέλα του στον μικρό και έπαιξε για λίγη ώρα μαζί του, ενώ μίλησε εμφανώς συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα, εξηγώντας ότι αυτές οι στιγμές και αυτή η ευκαιρία που είχε να προσφέρει λίγο χαμόγελο σε ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του, είναι σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Ο Λεονάρντο Κούτρης ανέφερε στη Nova για τον μικρό Βασίλη: «Ήξερα από την αρχή ότι ήταν ο Βασίλης εδώ. Με είχαν ενημερώσει να του δώσω τη φανέλα μου. Μόλις με είδε και μου είπε ευχαριστώ ανατρίχιασα. Ήθελα να τον ανεβάσω ψυχολογικά και νομίζω ότι η ασίστ που του έδωσα είναι η καλύτερη φέτος. Τον πήγα στη Θύρα 7 να φωνάξει Ολυμπιακός. Το χαμόγελο του ήταν ότι καλύτερο. Σίγουρα για ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του είναι πολύ σπουδαίο. Του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να χαμογελά και να βγει νικητής. Εγώ είμαι πολύ μικρός δίπλα του. Είναι ένας γίγαντας. Μακάρι να βγει νικητής. Του το εύχομαι ολόψυχα. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από ένα παιδί να χαμογελά. Έχω χάσει και εγώ συγγενείς μου από αυτή την ασθένεια και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Όταν βγει νικητής του είπα ότι θα τον πάρω μαζί μου στην είσοδο και θα πανηγυρίσουμε μαζί ένα γκολ».