Οι πρώτοι 6 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για την Δυτική Λέσβο με τον Νίκο Χήρα


Ο συνδυασμός «Ξεκινάμε», του Νίκου Χήρα, προχωρά στην δημοσιοποίηση των πρώτων ονομάτων που θα τον στελεχώσουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την διεκδίκηση του δήμου της Δυτικής Λέσβου.
           
Η ομάδα του Νίκου Χήρα, ξεκινάει τον αγώνα της έχοντας στην αποστολή της νέους ανθρώπους, αλλά και ανθρώπους με εμπειρία, όσον αφορά στην αυτοδιοίκηση, που βαδίζουν  ενωμένοι για να αναμετρηθούν με αντίπαλο τα προβλήματα που υπάρχουν στον νέο δήμο που μόλις γεννήθηκε και να βγουν νικητές.
           
Το επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν τα υπόλοιπα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού «Ξεκινάμε» καθώς και το πλαίσιο των θέσεων του που θα τεθούν στην κρίση των κατοίκων της Δυτικής Λέσβου.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αλεξίου Ευστράτιος του Ιωάννη (Δ.Ε. Πολιχνίτου): Εκπαιδευτικός (γυμναστής), πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών, πρώην δημοτικός σύμβουλος Πολιχνίτου, πρώην δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λέσβου.

Ανδρεαδέλλη Ευστρατία του Χαρίλαου (Δ.Ε. Πολιχνίτου):  Αγρότισσα .

Καραγεωργίου Ευστράτιος του Βασιλείου (Δ.Ε. Πολιχνίτου): Γεωπόνος, Δημοτικός Σύμβουλος Λέσβου και Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας.  

Κατρακάζας Σάββας του Γεωργίου (Δ.Ε. Πολιχνίτου): Δάσκαλος και πρώην προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πρώην μέλος ΠΥΣΠΕ- ΑΠΥΣΠΕ των Νήσων Αιγαίου και πρώην αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων.

Στρατούλη – Μάρδα Φρατζέσκα του Κωνσταντίνου (Δ.Ε. Πολιχνίτου): Εκπαιδεύτρια Ιδιωτικής Σχολής ΚΑΡΑΤΕ .

Χασάπης Γεώργιος του Δημητρίου (Δ.Ε. Μανταμάδου): Ψαράς.