Παίζουμε για τον ΚΥΜ- 2ο Φιλικό τουρνουά παλαιμάχων στο στάδιο Μυτιλήνης στην μνήμη του Π. Κυμουρη


Και Φέτος όπως κάθε χρόνο, εκατοντάδες «δικοί» του θα συγκεντρωθούν στο Στάδιο Μυτιλήνης για να τιμήσουν την μνήμη του και να του δείξουν εκεί ψηλά που βρίσκεται πως δεν τον έχουν ξεχάσει

Το Μ. Σάββατο, στις 11.00, στο Στάδιο Μυτιλήνης, φίλοι και γνωστοί του Παναγιώτη, του «Κυμ» όπως τον αποκαλούσαν όλοι, δίνουν ραντεβού στο 2ο τουρνουά παλαίμαχων ομάδων με την επωνυμία «Παναγιώτης Κυμούρης», θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του.


Το φετινό τους σύνθημα είναι να ονομαστεί το Αιμοδυναμικο τμήμα του Βοστανειου Νοσοκομείου σε «Παναγιώτης Κυμουρης» ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει κινητή μονάδα για την συελου για μυελό των οστών. Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Άλλωστε ο «Κυμ» βοηθούσε πάντα, και χωρίς να το ξέρει κανείς, πολύ κόσμο και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και μετά τον θάνατό του. Το ποδόσφαιρο ήταν η αγαπημένη του συνήθεια, αυτό που του άρεσε να κάνει τις ελεύθερες του ώρες και ήταν μάλιστα από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας των Παλαιμάχων της Γέρας.

Οι πρώην συμπαίκτες του, λοιπόν, μαζί με την ομάδα του Λιμενικού, τους παλαιμάχους Λέσβου και Παλλεσβιακού, ανταμώνουν το Μ. Σάββατο και παίζουν για τον Κυμ.

Ο 43χρονος Π. Κυμουρης υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, και συγκεκριμένα στην δίωξη ναρκωτικών έχοντας υπό την εποπτεία του τον σκύλο του λιμενικού σώματος με τις τόσο μεγάλες επιτυχίες..

Δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε τραγικό τέλος καθώς πέρυσι την Μ. Παρασκευή οδηγώντας το αυτοκίνητό και μετά την στροφή στο φούρνο Γενιτσαριωτη στην Μυτιλήνη, ξαφνικά η καρδία του σταμάτησε να χτυπά με αποτέλεσμα να τρακάρει πάνω σε ένα στύλο της ΔΕΗ.

Μετά από ενα κρίσιμο 24ωρο δίνοντας μάχη με την ζωή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή του Πάσχα του 2017, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά και τους συναδέλφους του στο Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης.