Έπεσαν τα πρώτα τσιμέντα στο νέο ΑΒ Βασιλόπουλος στην Καλλονή (PICS)


Έπεσαν τα πρώτα τσιμέντα

Στην Καλλονή…

Η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος εκδήλωσε το ενδιαφέρον της βλέποντας έναν ελεύθερο χώρο στην καρδιά της Καλλονής, σε ιδιαίτερα στρατηγικό, μάλιστα, σημείο.

Η ανώνυμη εταιρεία μελετών  «ΓΑΙΑ» έχει αναλάβει την κατασκευή και ανέγερση του κτηρίου εμβαδού 1500τμ σε χωράφι δίπλα από το Super Market Μασουτης και μετά θα το μισθώσει στα ΑΒ Βασιλοπουλος.


Ο πολυχώρος θα απασχολήσει πάνω απο 50-60 άτομα από την γύρω περιοχή συμβάλλοντας σημαντικά στην μείωση της ανεργίας. 

Η παρουσία του πολυκαταστήματος εκτιμάται ότι θα φέρει στην Καλλονή και άλλους επενδυτές και θέσεις εργασίας. Εκτός αυτού θα προσελκύσει επισκέπτες από όλη την Λέσβο και ΟΧΙ ΜΟΝΟ..


Η κύρια χρήση του κτιρίου που έχει μελετηθεί είναι αυτή του εμπορίου, αφού θα περιλαμβάνει μεγάλο κατάστημα ΑΒ Βασιλοπουλος. Το κτήριο θα κατασκευαστεί στα πρότυπα του Lidl στην Μυτιλήνη και θα επεκτείνετε σε 2 ορόφους αλλά και εξωτερικούς χώρους παρκινγκ.

Οι εργασίες…

Οι εργασίες προχωρούν με γοργό ρυθμό καθώς ήδη έχουν πέσει τα πρώτα τσιμέντα ενώ αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθούν οι πρώτες πλάκες ανέγερσης του νέου ΑΒ.


Νέες επενδύσεις από την ΑΒ

Σε νέες επενδύσεις, ύψους άνω ων 60 εκατ. ευρώ, που θα αφορούν, μεταξύ άλλων, στη δημιουργία 46 έως 50 νέων καταστημάτων (οργανικών και franchise) καθώς επίσης και στην ανακαίνιση 50 υφιστάμενων σημείων του δικτύου, θα προσχωρήσει η ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως ανέφερε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Βασίλης Σταύρου, Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος.