ΕΚΤΑΚΤΟ: Υποψήφια Δήμαρχος Μυτιλήνης και επίσημα η Εριφύλλη Χιωτέλλη με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (pics)Η Εριφύλλη Χιωτέλλη θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Λέσβου με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώην συντονίστρια του κόμματος στην Λέσβο με ανάρτηση της στο Facebook ουσιαστικά ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της και με συνεχόμενες αναρτήσεις στην σελίδα της δίνει το στίγμα της: «Θέλουμε ό Δήμος Μυτιλήνης να έχει καθημερινή έγνοια για τους επαγγελματίες στις γειτονιές της πόλης και τα χωριά, τους μισθωτούς, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Με σχέδιο και πρόγραμμα που θα ξεκινάει από το τώρα, από την κατάσταση που τώρα, όλοι και όλες βιώνουμε. Η «ανάπτυξη» για εμάς, δεν είναι μια κατάσταση που θα κάνει καλύτερη τη ζωή μας, κάποια στιγμή στο μέλλον. Θέλουμε να αρχίζει από τώρα, να καλυτερεύει και να αλλάζει τη ζωή μας κάθε μέρα. Εμείς, πολίτες του Δήμου Μυτιλήνης, η μεγάλη πλειοψηφεί αυτού του τόπου θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα αυτά! Είμαστε εδώ και είμαστε παρόντες και παρούσες! Παίρνουμε τον δήμο στα χέρια μας. Φτιάχνουμε τη μεγάλη αυτοδιοίκητή παράταξη που θα κάνει τη νέα αρχή για το Δήμο μας! Για τον Δήμο Μυτιλήνης που θέλουμε. Ένα δήμο που θα νοιάζεται».


Αυτή είναι η 6η υποψηφιότητα για τον Δήμο Μυτιλήνης, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί αυτές των Κύτελη, Μαμάκου, Παρασκευαίδη, Ζαφειρίου και Τσιριγώτη ενώ ενδεχομένως να υπάρξει μια ακόμη, αν τελικά η παράταξη Γαληνού κατέβει με άλλον υποψήφιο, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του ίδιου.