Foxbet: Η ανάλυση του Foxbet.gr στο Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης

Τα ρέστα του παίζει ο Παναθηναϊκός απόψε στο sold out ΟΑΚΑ, για την είσοδο στα πλέι-οφ της Euroleague

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν τη νίκη για να βρεθούν μια ανάσα από την πρόκριση. Δείτε την ανάλυση και το προγνωστικό του Foxbet.gr.

Παναθηναϊκός

Με έξι σερί νίκες οι τέσσερις εκ των οποίων εκτός έδρας (!) ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνει και φέτος ότι είναι η ομάδα της... τελικής ευθείας της κανονικής περιόδου. Θυμίζω όπως έχω αναφέρει και άλλες φορές ότι οι πράσινοι μετράνε πλέον 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές των τριών τελευταίων σεζόν και αν νικήσουν τη Ρεάλ τότε, με δεδομένο ότι τελευταίος αντίπαλός τους θα είναι η Μπούντουτσνοστ στο ΟΑΚΑ έχουν σίγουρο το 15/15. Θεωρητικά ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προκριθεί στα πλέι-οφ με τη σίγουρη νίκη της τελευταίας αγωνιστικής. Όμως θα προτιμήσει να «καθαρίσει» την πρόκριση άμεσα. Ενδεχόμενη νίκη θα τον φέρει αγκαλιά με την 6η θέση ειδικά αν χάσει κάποιο ματς η Μπασκόνια. Με ήττα δύσκολα θα βρεθεί 6ος και θα είναι είτε 7ος είτε 8ος. Αγωνιστικά επέστρεψαν στη δράση οι Λοτζέσκι και Μήτογλου και πλέον μοναδικός απών είναι ο «μόνιμος» Παππάς.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ πήγε στη Βιτόρια την περασμένη εβδομάδα για... διακοπές, έχασε σχεδόν με κάτω τα χέρια από τη Μπασκόνια λες και έχει συμβιβαστεί με την 3η θέση της βαθμολογίας. Κόντρα στη Μπασκόνια δεν έπαιξαν Καμπάσο, Ρέγες, Ντεκ ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ο Ρούντι. Επίσημη δικαιολογία για τις απουσίες ότι ήθελε ο Λάσο να ξεκουράσει παίκτες ενόψει το ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη, ματς το οποίο τελικά το έχασε (ξανά) από τους Καταλανούς. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει στη 12αδα ο βασικός πλέι-μέικερ Καμπάσο αλλά οι Ρέγες (αναπληρωματικός ψηλός) και Ντεκ (αναπληρωματικός «πλάγιος») έμειναν στην Ισπανία. Το θέμα είναι ότι η Ρεάλ σε αυτό το ματς ουσιαστικά μπορεί να «διαλέξει» αντίπαλο. Αν το χτυπήσει και νικήσει θα είναι σαν να διαλέγει αντίπαλο (λογικά) τη Μπασκόνια. Αν χάσει το πιο πιθανό είναι να παίξει ξανά με τον Παναθηναϊκό στα πλέι-οφ.