Foxbet: «Λιοντάρια» με χάντικαπ και επιστροφή Κριστιάνο στο 2.30!


Κουπόνι γεμάτο... προκριματικά του Euro 2020 είναι αυτό της Παρασκευής. Έχει μεγάλα παιχνίδια σήμερα και εμείς θα πάρουμε δύο πονταρίσματα σε Αγγλία και Πορτογαλία.

Αγγλία – Τσεχία

Κάνει πρεμιέρα σήμερα στα προκριματικά του Euro με σημαντικές απουσίες, αλλά ηθικό στα ύψη. Έκανε περίπατο στο Nations League, όπου τερμάτισε πρώτη και καλύτερο στο γκρουπ της. Έχει εξασφαλίσει τα πλέι-οφ και ενώ σε προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τρέχει ένα σερί 10 νικών. Από την άλλη, οι Τσέχοι ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους, αντιμετωπίζοντας το υψηλότερο εμπόδιο του ομίλου. Στο Nations League πλήρωσε τα σκαμπανεβάσματα της και μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρωτιά, όμως ξεπέρασε στη 2η θέση τη Σλοβακία. Σε κάθε περίπτωση, η Τσεχία έχει επίσης πολλές απουσίες σήμερα. Δύσκολα θα πάρει κάτι στο «Γουέμπλεϊ». Πάμε με το ασιατικό -1 των «τριών λιονταριών».

Πορτογαλία – Ουκρανία

Δεν χρειάστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Nations League για να κατακτήσει την κορυφή του 3ου ομίλου του Α' γκρουπ. Μάλιστα, τερμάτισε αήττητη σε όμιλο με Ιταλία και Πολωνία. Πάει σίγουρα στα πλέι-οφ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία και ενώ απόψε επιστρέφει ο σούπερ σταρ της μετά από εννιά μήνες. Στον αντίποδα, η Ουκρανία επίσης τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της, στο Β' γκρουπ όμως. Θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Euro λοιπόν μέσω των πλέι-οφ, ενώ είναι ζήτημα το γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες της έρχονται από Σαχτάρ και Ντιναμό Κιέβου, άρα δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Με αυτό στο μυαλό λοιπόν, θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι θα βρουν καλύτερο ρυθμό στην επανάληψη. Άρα, πάμε με το over 1.5 στο δεύτερο ημίχρονο. Επιλογή που βρίσκουμε στο 2.30.

Δες τα καλύτερα προγνωστικά για στοιχημα live στο Foxbet.gr