Μήνυμα του υποψήφιου Δημ. Συμβούλου Μυτιλήνης Βράνη Ιάκωβου με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει»


Ο Βράνης Ιάκωβος, ιδιωτικός υπάλληλος και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ζαφειρίου «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει» στέλνει το δικό του μήνυμα στους πολίτες του νέου Δήμου Μυτιλήνης.

Βράνης Ιάκωβος: "Με γνώμονα το καλό του τόπου μας"

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» του κ. Ζαφειρίου Παναγιώτη έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών τα οποία θα στηρίξω όπως πάντα συνηθίζω να πράττω γενικότερα στην ζωή μου με καθαρό και νηφάλιο λόγο με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Οι αυτοδιοίκητες εκλογές του 2019 όπως έχει τονίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας που δεν πρέπει να χαθεί ώστε να βγούμε μπροστά ως πολίτες ως δημότες ως κάτοικοι μιας περιοχής που την γνωρίζουμε την αγαπάμε την νοιαζόμαστε και την πονάμε, όλοι μαζί με γνώμονα το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μας. Και αυτό θα γίνει αν μπορέσει ο ένας να ακουμπήσει στους ώμους του άλλου και όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι σε αυτά που έχουν προσφέρει και έχουν βάλει επί σειρά ετών όλοι οι προηγούμενοι δημοτικοί άρχοντες αυτού του τόπου.

Φίλοι και φίλες,

Εύχομαι καλό πολιτισμένο και εποικοδομητικό προεκλογικό αγώνα σε όλους τους συνυποψήφιους όλων τον παρατάξεων με ευχές για καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αγάπη σας και για ότι αποφασίσετε για το πρόσωπο μου είτε θετικά είτε αρνητικά.

«Φίλοι θα είμαστε και μετά τις εκλογές, για πάντα»

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Βράνης Ιάκωβος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης
«Η Λέσβος Όπως της Αξίζει»

Σημείωση: *Η προβολή παρατάξεων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.