Στην Λέσβο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ανοιχτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο


Στη Λέσβο θα βρεθεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, με αφορμή τις περιοδείες του στα νησιά.


Ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα ξεκαθαρίσει προς τους ενδιαφερόμενους την κομματική θέση όσον αφορά τη στήριξη του σε Καλογήρου και Κυτελη..

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης  θα συνοδεύετε από τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκη, τον βουλευτή της Ν.Δ Λέσβου Χ. Αθανασίου αλλά και ακόμα 2 στελέχη της Ν.Δ

Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιηθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Λέσβο. 

Ο  «παραπολιτικός» το έγραψε στο χθεσινό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ:

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ναι θα επισκεφθεί την Μυτιλήνη. Είχαμε γράψει για επίσκεψη  Φεβρουάριο έτσι όπως είχε σχεδιαστεί από το επιτελείο του προέδρου της Ν.Δ. αλλά λόγω των ευρύτερων εξελίξεων, δεν βρέθηκε κατάλληλη ημερομηνία. Έτσι προγραμματίζεται για την επομένη Τρίτηόπου εκεί θα παιχτούν όλα τα χαρτιά των υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου. Κι εγώ δεν ανησυχώ εάν κατεβούν και οι δύο. Δεν ανησυχώ εάν κάποιος από τους δύο μείνει τρίτος. Ανησυχώ εάν περάσουν και οι δύο στον Β΄ Γύρο. Εκεί είναι που θα δούμε σχιζοφρενικές καταστάσεις. Εκτός εάν …καθαρίσει ο Κυριάκος! Η πλευρά Μουτζούρη αφήνει να εννοηθεί ότι έρχεται για να γινει χαμός με την Καλογήρου, η δε πλευρά της λέει ότι έρχεται για να τους μαντρώσει. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ θα συνδυάσει την επίσκεψη του στην Λέσβο και με επίσκεψη στην Λήμνο και στην Χίο. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξει κάποια έκπληξη-συνάντηση στην Λέσβο σαν αυτές που συνηθίζει το τελευταίο διάστημα στις περιοδείες του και οι οποίες ανάγονται στην επικοινωνιακή στρατηγική του αναδεικνύοντας την προσέγγιση του στην καθημερινότητα του πολίτη.


Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost

Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει το δημοσιογραφικό επιτελείο του LesvosPost.com,  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ