Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Λέσβου για ευρεία σύσκεψη με τα σωματεία και τους εργαζόμενουςΚαταγγέλλει την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ

Η διοίκηση του Παλλεσβιακού εργατ/κού κέντρου καταγγέλει την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ –ΔΑΚΕ και της ομάδας Βασιλόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ) που προσπάθησαν με όρους συνδικαλιστικής μαφίας να πραγματοποιήσουν ένα συνέδριο με την παρουσία εργοδοτών και νόθων αντιπροσώπων.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ δεν ήθελε να γίνει συνέδριο, δεν ήθελε να γίνει συζήτηση για τα ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους γι’ αυτό το λόγο παρουσίασαν την πραγματικότητα ανάποδα, αντεστραμμένη, τους εργαζόμενους σαν τραμπούκους και τους τραμπούκους, τους διευθυντές και τους εργοδότες ως εργάτες.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νησιού μας να απομονώσουν τους εργατοπατέρες του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού, να βγάλουν συμπεράσματα και να κάνουν δική τους υπόθεση την πάλη για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών!

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε σύσκεψη την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη 43)

ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ