"Βούρ" στην τύχη στον Μακρύ Γιαλό...



Πως θα σας φαίνονταν αν σε ένα χώρο υπήρχαν περισσότερες από 30 τηλεοράσεις στις οποίες θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε παιχνίδια ποδοσφαίρου, μπάσκετ και όλα όσα μπορείτε να παίξετε σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ? 


Πως θα σας φαίνονταν αν το ίδιο πράγμα λειτουργούσε και ως μια καφετέρια(σε λίγες ημέρες) όπου θα μπορούσατε να απολαύσετε το ρόφημα σας, παρακολουθώντας όποιον αγώνα θέλετε, από οποιοδήποτε Πρωτάθλημα της Ευρώπης?  


Ιδανικό αλλά δύσκολο? Και όμως ο χώρος αυτός από σήμερα υπάρχει και λειτουργεί στον Μακρύ Γιαλό, κάτω από το γήπεδο. Είναι το νέο πρακτορείο ΟΠΑΠ της οικογένειας Βουργουτζή, η οποία μπήκε πλέον και στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών  και με την συνέπεια και την ποιότητα που την διακρίνει, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο πρακτορείο που συνδυάζει τα πάντα.


Άνετος χώρος, ευχάριστο περιβάλλον και πολύ… τύχη είναι αυτά που θα βρει κανείς εκεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οι παρακάτω φωτογραφίες από το πρακτορείο, αποτυπώνουν τα παραπάνω.