Ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι αποσύρεται ο Σ. Γαληνός


Πλήρης επιβεβαίωση του πρωινού μας ρεπορτάζ που ήθελε τον Σπύρο Γαληνό να αποσύρει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Μυτιλήνης. 

Ο Δήμαρχος στην σημερινή παραταξιακή συγκέντρωση που ολοκληρώθηκε μόλις τώρα, γνωστοποίησε στα μέλη της παράταξης του πως προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να είναι εκ νέου υποψήφιος, καθώς το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ενασχόλησης με τα κοινά τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Το κλίμα στην συνεδρίαση ήταν φορτισμένο συγκινησιακά ενώ υπάρχει ακόμη η διάθεση από μέλη της παράταξης να συνεχίσουν και να διεκδικήσουν τον Δήμο Μυτιλήνης, βρίσκοντας έναν υποψήφιο ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Γαληνό. 

Αυτό βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς ήδη πληροφορίες μας θέλουν την κα. Αντωνέλλη στην οποία έγινε μια πρόταση να την απέρριψε. 

Αν τελικά δεν προχωρήσει η λύση της διάδοχης κατάστασης στην παράταξη Γαληνού, τα μέλη της σημερινής δημοτικής αρχής θα αναζητήσουν άλλη πολιτική στέγη, ενώ κάποιοι όπως δηλώνουν θα «πάνε σπίτια» τους.