Μήνυμα του υποψήφιου Δημ. Συμβούλου Μυτιλήνης Αντωνακέλλη Χρήστου με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει»


Ο Αντωνακέλλης Χρήστος επιχειρηματίας και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ζαφειρίου ''Η Λέσβος όπως της Αξίζει '' στέλνει το δικό του μήνυμα στους πολίτες του νέου Δήμου Μυτιλήνης.

Αντωνακέλλης Χρήστος: «Για το παρόν και το μέλλον της πόλης που όλοι αγαπάμε»

Αγαπητοί μου Συμπολίτες.

Εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου και συνεκτιμώντας τα μηνύματα της τοπικής κοινωνίας, συστρατευομαι με τον συνδυασμό ''Η Λέσβος όπως της αξίζει '' του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Ζαφειρίου.

Με γνώμονα την αγάπη για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, και την διάθεση μου να προσφέρω στους συμπολίτες μου ,αποφάσισα να συμμετέχω στον αγώνα για το παρόν και το μέλλον της πόλης που όλοι αγαπάμε.

Χρέος όλων μας είναι να δώσουμε το αγωνιστικό παρόν και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για το τόπο μας.

Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για τα κοινά και έχουν άποψη για τα τοπικά θέματα να επιλέξουν πρόσωπα που τους εκφράζουν και να ασχοληθούν ενεργά.

Με μεγάλο στοίχημα που θα είναι ο νέος Δήμος που θα προκύψει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους δημότες του να αξιοποιήσει τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, να λύσει προβλήματα και να δώσει προοπτικές ανάπτυξης σε όλες τις τοπικές κοινότητες πάντα με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά ,τον διάλογο και τον αλληλοσεβασμό.

Σας καλώ όλους να στηρίξετε με τη ψήφο σας

μια άλλη αντίληψη για τα κοινά

μια άλλη νοοτροπία

μια άλλη εναλλακτική πρόταση

Με αγάπη και ιδιαίτερη εκτίμηση

Χρήστος Αντωνακέλλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης
"Η Λέσβος όπως της Αξίζει"

Σημείωση: *Η προβολή παρατάξεων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.